HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld 85 egészségüg...

85 egészségügyi dolgozó fertőződött meg eddig Magyarországon

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Nyolcvanöt egészségügyi dolgozónál mutatták ki eddig Magyarországon a koronavírus-fertőzést – válaszolta újságírói kérdésre Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a szombati Kormányinfón.

Szombat reggelig 678 embernél mutatták ki Magyarországon a fertőzést, a 85 ennek a 12,5 százaléka.

Az elmúlt hetekben többször is próbálta megtudta a sajtó az operatív törzstől a koronavírusos egészségügyi dolgozók számát, a Magyar Hang is rendszeresen elküldte a kérdést, válasz azonban mindeddig nem érkezett.

Elégtelen a hosszú távú védekezéshez a kiosztott maszkok mennyisége – írták Müller Cecíliának a háziorvosok | Magyar Hang

Közben pedig több alkalommal születtek hírek megfertőződött egészségügyi dolgozókról, illetve a hiányos védőfelszerelésről, az Index pedig kedden arról írt, hogy egy háziorvos lélegeztetőgépre került.

HIRDETÉS

A háziorvosok kedden fordultak nyílt levélben Müller Cecília tiszti főorvoshoz, álláspontjuk szerint a Müller Cecília által hétfőn is említett „praxisonkénti 50 db sebészeti szájmaszk, valamint a 3 db FFP1 típusú maszk jól érezhetően elégtelen a hosszú távú védekezéshez, illetve a biztonságos betegellátás biztosításához az alapellátásban”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek