HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán Viktor:...

Orbán Viktor: Fegyházban vagyunk? Hoppá!

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

– Orbán Viktor miniszterelnök úr megérkezett, kísérőt kérnénk – ezzel a mondattal kezdődik a kormányfő legújabb videója, amely Sátoraljaújhelyen, az ottani büntetés-végrehajtási intézetben készült, ahol a fogvatartottak védőfelszereléseket gyártanak. A miniszterelnök ezután azzal folytatja: „Nem tudják, hogy jövök?”, majd a nemleges válaszra még annyit mond, hogy helyes.

A kormányfőnek át kell esnie hőmérsékletmérésen, ezúttal egyedül van, tehát nem küldhet mást előre, mint tette azt korábban a reptéren a feleségével.

Kiderül, hogy Orbán Viktor a védőfelszereléseket gyártó, Kínából érkezett gépre kíváncsi, mint mondja, „csak azt akarom megnézni, a gépet, nem az elítéltek miatt jöttem, hanem a gép miatt”. Az ominózus gépről kiderül, hogy 2,8 millió maszkot gyártanak vele egy hónapban, napközben és éjjel egyaránt. Még egy maszkot is kap, hogy „belügyminiszter úr elhiggye, hogy ott járt”.

– Ez börtön vagy fogház? – teszi fel a kérdést már az udvaron a miniszterelnök, mire közlik vele, hogy fegyház. – Fegyházban vagyunk? Hoppá! Nehézfiúk – zárja a beszélgetést a kormányfő.

Huszonnegyedik nap. Sátoraljaújhely // Day twenty-four. Sátoraljaújhely
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,751lájkolóTetszik
3,507követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Orbán ellen az erény a legveszélyesebb fegyver” – Magyar Hang-ajánló

Hármas interjú Jeszenszky Gézával, Ungváry Krisztiánnal és Reichert Jánossal. Beszélgetés Fabricius Gáborral és Pardavi Mártával. Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Most már semmi sem állíthatja meg Netanjahut?

Úgy tűnik, semmi, illetve senki sem tarthatja vissza az izraeli miniszterelnököt, hogy Ciszjordánia bizonyos területeit az országhoz csatolja.

Trianon