HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ötvenöt új be...

Ötvenöt új beteget regisztráltak Magyarországon

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – jelentette vasárnap a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban létrehozott kormányzati tájékoztatási honlap. Bejelentés szerint az elmúlt 24 órában elhunyt újabb két 80 év feletti idős beteg, miközben 66 főre emelkedett a gyógyultak száma.

A friss számok szerint az egy nappal korábbi adathoz képest 943 fővel többen, összesen 13 435-en vannak hatósági házi karanténban. Ami a teszteket illeti, tegnaphoz képest 1826 új mintát vizsgáltak meg, így ezidáig 21 250 tesztet végeztek el az erre akkreditált laboratóriumokban Magyarországon.

Több mint 45 ezer életet követelt eddig a járvány Európában | Magyar Hang

A regisztrált fertőzöttek száma meghaladta 1,2 millió főt.

A kormányzati tájékoztatási honlapról immár eltűntek az állampolgárságra vonatkozó összesítők.

A kormányzati tájékoztatási honlapról immár eltűntek az állampolgárságra vonatkozó összesítők. A vasárnapi bejegyzésben ugyanakkor továbbra is arra hívják fel a figyelmet: „A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat.”

HIRDETÉS

„Ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb, ezért nyomatékosan kérjük az időseket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,743lájkolóTetszik
3,486követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek