HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Süli János mi...

Süli János miniszter felhívta Jani bácsit: „büszke vagyok a kormányunkra”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Paks 2-ért felelős tárca nélküli miniszter és országgyűlési képviselő Süli János osztott meg egy videót a Facebook oldalán, amely azt mutatja be, hogyan hívta fel a miniszter által csak „Jani bátyámnak” nevezett választópolgárt.

Nehéz kiemelni bármit is a tízperces anyagból, de talán az a beszélgetés csúcspontja, amikor a hívott fél, Jani bácsi elmondja, hogy ő „hála Istennek büszke a kormányunkra”, és „a miniszter uramra” is.

A beszélgetés második felében Jani bácsi átadja a készüléket a feleségének, aki panaszt tesz a miniszternél, hogy néha szomorú a „szemtelen ellenzék” miatt. Az asszony aggodalmát fejezte ki a miniszterelnök iránt, hogy miképp bírja ki ezt a sok gonoszságot. A hölgy szerint az ellenzéknek nincs „gátlásrendszerük”.

A beszélgetés vége felé a Süli miniszter is beszáll egy kicsit, Nyugat-ellenességgel vegyítve az ellenzék-szapulást.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,582lájkolóTetszik
3,766követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszavonta a fellebbezést Kaleta Gábor

Így jogerőssé vált az egykori diplomatára a pedofil felvételek tárolása miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés.