Süli János miniszter felhívta Jani bácsit: „büszke vagyok a kormányunkra”

Süli János miniszter felhívta Jani bácsit: „büszke vagyok a kormányunkra”

Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter a miniszterelnöknél beszámol.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Paks 2-ért felelős tárca nélküli miniszter és országgyűlési képviselő Süli János osztott meg egy videót a Facebook oldalán, amely azt mutatja be, hogyan hívta fel a miniszter által csak „Jani bátyámnak” nevezett választópolgárt.

Nehéz kiemelni bármit is a tízperces anyagból, de talán az a beszélgetés csúcspontja, amikor a hívott fél, Jani bácsi elmondja, hogy ő „hála Istennek büszke a kormányunkra”, és „a miniszter uramra” is.

A beszélgetés második felében Jani bácsi átadja a készüléket a feleségének, aki panaszt tesz a miniszternél, hogy néha szomorú a „szemtelen ellenzék” miatt. Az asszony aggodalmát fejezte ki a miniszterelnök iránt, hogy miképp bírja ki ezt a sok gonoszságot. A hölgy szerint az ellenzéknek nincs „gátlásrendszerük”.

A beszélgetés vége felé a Süli miniszter is beszáll egy kicsit, Nyugat-ellenességgel vegyítve az ellenzék-szapulást.

https://www.facebook.com/188342355087955/videos/1131171987241306/