HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Szájmaszkkal ...

Szájmaszkkal kampányol Újbuda fideszes képviselője

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A koronavírus-járvány kitörése óta Magyarországon is egyre nagyobb kereslet mutatkozik a különböző védőfelszerelések iránt, amivel nehezen bírnak az üzletek. Így sok helyen hiánycikk lett a szájmaszk, a gumikesztyű és az alkoholos kézfertőtlenítő is. Még a patikákban is – már ahol van – 500 forintért kapható az eldobható sebészi maszk.

Mint a jobboldali Jövő Tv kiszúrta, Újbuda országgyűlési képviselője, dr. Simicskó István ezt kihasználva kezdett kampányba: a kerületi lakosok számára felajánlott maszkok borítóján ugyanis az ő fotója díszeleg. A kerületi polgárok mellett a gyermek-, illetve háziorvosokhoz is ez a csomagolás jut majd el. 

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,592lájkolóTetszik
3,460követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Az orvosi kamara azt várja Kásleréktől, hogy vállalják döntéseik következményeit

A teljes orvostársadalom nevében visszautasítják a miniszter nyilatkozatát, melyben az orvosokra hárította az ágyak felszabadításáról hozott utasításának következményeit.