HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Balhézott a b...

Balhézott a boltban, mert nem szolgálták ki a nyugdíjasoknak fenntartott idősávban

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Nem törődött bele egy hajléktalan férfi, hogy nem szolgálták ki délelőtt, amikor csak a 65 év felettiek vásárolhatnak. Verekedett, balhézott. Gyorsított eljárásban már el is ítélték.

Az ügyészségi tájékoztatás szerint a 30 éves férfi március 29-én – vagyis már a kijárási korlátozás szabályainak életbe lépése után – egy újpesti kisboltban akart délelőtt vásárolni. Hiába figyelmeztette az eladó, hogy ezt nem teheti, sört és chipset vett le a polcról, majd szitkozódni is kezdett.

Ezt hallotta meg egy boltba belépő időskorú vásárló, aki kérdőre vonta, ám erre a hajléktalan férfi háromszor is arcon ütötte. Amikor az eladó a megtámadott vásárlója segítségére sietett, őt is megütötte. A magáról megfeledkező férfit végül a többi vásárló fogta le, és vitte ki az üzletből.

Az egyébként büntetett előéletű férfi gyorsított eljárásban hétfőn már bíróság elé is állt, 90 nap elzárásra ítélték.

HIRDETÉS

A boltban történt incidensről felvétel készült, a videó elérhető ITT.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,641lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek