HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem fogad új ...

Nem fogad új betegeket a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztálya

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A koronavírus-járvány miatt átmenetileg nem fogad új betegeket a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztálya — tájékoztatott közleményében az intézmény. A következő időszakban online állnak az érdeklődők rendelkezésére.

„Az új kihívásokkal járó időszakban sem szeretnénk magukra hagyni volt klienseinket, és a potenciális új páciensek, valamint a hozzátartozóik dolgát is szeretnénk megkönnyíteni a felépülés megkezdésében. Ennek érdekében osztályunk dolgozói ezentúl online segítenek a felépüléssel és visszaeséssel kapcsolatos kérdésekben és elakadásokban” — közölték.

A Nyírő Gyula OPAI Drogambulanciáját hétfőtől csütörtökig 9 és 12 óra között lehet elérni telefonon a +36 1 452 9460-as vagy +36 1 236 0787-es telefonszámon.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,658lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek