HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Segélyakcióra...

Segélyakcióra hív Bálint gazda és Beer Miklós

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Közérdekű felhívást tett közzé Bálint György, azaz Bálint gazda, Beer Miklós nyugalmazott püspök és Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó vezetője.

– Mindannyian részesei, elszenvedői vagyunk a világjárványnak és következményeinek. Tudatában vagyunk annak, hogy a nehézségeket, a bajt csak együtt tudjuk leküzdeni. Segítenünk kell egymáson! Ahogyan ezt nagyon sokan teszik hivatásukban hősies helytállással nap-nap után. Egymásnak felebarátai, szomszédai, sorstársai vagyunk. Az az igazi embertárs, aki személyesen segít egy másik emberen, aki valamiben hiányt szenved – írják nyílt levelükben.

Karolj fel egy szegény családot, karolj fel egy elesett embert! – erre szeretnének biztatni mindenki, aki ezt anyagi helyzetétől függően megteheti. – Szeretnénk felhívással élni, hogy mindenki keressen, válasszon valakit, aki most különösen bajban van, akár egy magányos embert, egy bajbajutott családot, valakit, aki segítségre szorul! Az egyházi és más karitatív szervezeteken vagy a családsegítő szolgálatokon keresztül címeket, tanácsot kaphatunk. Tudjuk, hogy eddig is sokan így gondolkodtak és így éltek. Sokan vesznek részt most is karitatív gyűjtésekben, segély-akciókban. Fontos ez, de még nagyobb dolog, ha ezt elkötelezetten, személyesen tesszük meg. Egymás szemébe nézve, egy-egy jó szó kíséretében. Segítsünk egymáson! Jobb lesz a világunk – olvasható a felhívásban.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,641lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek