HIRDETÉS
HIRDETÉS

Segélyakcióra hív Bálint gazda és Beer Miklós

Szerző: | 2020. április 07., 12:25 | Belföld

Bálint György (Fotó: Bankó Gábor/Magyar Hang)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Közérdekű felhívást tett közzé Bálint György, azaz Bálint gazda, Beer Miklós nyugalmazott püspök és Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó vezetője.

– Mindannyian részesei, elszenvedői vagyunk a világjárványnak és következményeinek. Tudatában vagyunk annak, hogy a nehézségeket, a bajt csak együtt tudjuk leküzdeni. Segítenünk kell egymáson! Ahogyan ezt nagyon sokan teszik hivatásukban hősies helytállással nap-nap után. Egymásnak felebarátai, szomszédai, sorstársai vagyunk. Az az igazi embertárs, aki személyesen segít egy másik emberen, aki valamiben hiányt szenved – írják nyílt levelükben.

Karolj fel egy szegény családot, karolj fel egy elesett embert! – erre szeretnének biztatni mindenki, aki ezt anyagi helyzetétől függően megteheti. – Szeretnénk felhívással élni, hogy mindenki keressen, válasszon valakit, aki most különösen bajban van, akár egy magányos embert, egy bajbajutott családot, valakit, aki segítségre szorul! Az egyházi és más karitatív szervezeteken vagy a családsegítő szolgálatokon keresztül címeket, tanácsot kaphatunk. Tudjuk, hogy eddig is sokan így gondolkodtak és így éltek. Sokan vesznek részt most is karitatív gyűjtésekben, segély-akciókban. Fontos ez, de még nagyobb dolog, ha ezt elkötelezetten, személyesen tesszük meg. Egymás szemébe nézve, egy-egy jó szó kíséretében. Segítsünk egymáson! Jobb lesz a világunk – olvasható a felhívásban.

Címkék: Bálint György, Beer Miklós, Kocsis András Sándor, koronavírus-járvány, segítségnyújtás


HIRDETÉS
Kis Magyarország Dubajban

Kis Magyarország Dubajban

Sorra módosítja a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztott dubaji világkiállítás magyar pavilonjára vonatkozó szerződéseit a megvalósításért felelős Expo 2020 Nonprofit Kft.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest