Mutyival vádolja Borkai Zsoltot a fideszes utódja

Mutyival vádolja Borkai Zsoltot a fideszes utódja

Borkai Zsolt hölgyek társaságában a luxusjachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az ugytudjuk.hu szemlézte Győr új fideszes polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak az önkormányzati lap számára adott interjúját, melyben erős mondatok hangzottak el a győri színház még Borkai Zsolt alatt készült átépítési tervei kapcsán. Mint emlékezetes, Borkai tavaly egy országossá dagadt szex- és korrupciós botrány nyomán kényszerült lemondásra.

Dézsi szerint a Borkai Zsolt által megrendelt színházprojekt ára „hihetetlenül fel lett tupírozva. Gondoljon bele, egymilliárd forint volt csak a tervezés.”

A Fidesz színeiben januárban megválasztott új polgármester úgy vélekedett az interjúban, hogy a színház felújításának terve „nyilván egy lobbicsoport érdeke volt”. 

Az MSZP győri önkormányzati képviselője, aki Dézsi ellenfele volt az év elejei polgármester-választási kampányban a Facebook reagált az ügyre. A szocialista politikus azt írta: „Remek! Polgármester úr elismeri, hogy korrupció nyomára bukkant a fideszes haverjai között. Remélem. megteszi a szükséges feljelentéseket és nem kívánja eltusolni!”

https://www.facebook.com/balazs.pollreisz/posts/533431047320847?

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.