Valakik katonásdit játszanak Mészáros Lőrinc magántavánál

Valakik katonásdit játszanak Mészáros Lőrinc magántavánál

Páncélozott járművek Orbán Viktor milliárdos barátjának birtokán

Ha sokszor azt érzi az átlagpolgár, hogy bármerre is néz, mindenhol a Mészáros-birodalom vagyonelemeit látja, hatványozottan így van ez a bicskei járásban, ahol a bázis, Felcsút is található. A térség központja a tizenkétezres Bicske, ahol rengeteg Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő ingatlan, cég, tulajdon található. Nem utolsósorban Orbán Viktor gyerekkori barátjának egyik társasága, a Búzakalász 66 Kft. nevén van a bicskei tó, amelyet a helyiek Erőmű-tó néven emlegetnek.

A nyilvántartásban 4217. helyrajzi számon szereplő tavat 2014-ben szerezte meg Mészáros cége. Ezt követően a bicskeiek által korábban szabadon látogatható tavat körülkerítették, oda sem a horgászokat, sem a kirándulókat nem engedik már. Az ingatlant a mai napig élőerős őrzéssel biztonsági szolgálat védi, amiről mi is meggyőződhettünk ottjártunkkor.

Térkép a helyszínről: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=13XYX49fNZfZfRp5tlfE_o_auckud-Wkc

Magunk sem hittünk a fülünknek és a szemünknek, amikor lapunkhoz pár hete olyan információk jutottak el, hogy a tó mellett két harci jármű parkol. Ezért a Magyar Hang megkereste Hadházy Ákost, a korrupciós ügyekre szakosodott független országgyűlési képviselőt, aki az Orbán- és Mészáros-birtokok levegőből történő feltérképezéséből korábban már kivette a részét. Saját technika híján arra kértük a képviselőt, hogy legközelebbi Felcsút környéki repülőgépes felderítése alkalmával vegye fel úti céljai közé a bicskei Erőmű-tavat is, és készítsen fényképeket az ott várakozó harci járművekről. Megkérdezett szakértőnk szerint az egyik egy BDRM–2-es páncélozott harci felderítő jármű.

A teljes cikket, benne a fotókkal és a Mészáros-csoport kérdéseinkre adott válaszaival elolvashatja a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!