HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Szél Bernadet...

Szél Bernadett: „A fél magyar rendőrség itt van”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Kamerás autóval és telepített térfigyelő kamerákkal, motoros rendőrökkel vonult ki a rendőrség a Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők és Donáth Anna (Momentum) által szervezett Clark Ádám téri tüntetésre – derül ki Szél Bernadett élő videójából.

A tüntetésen a Clark Ádám téri körforgalomban dudáltak a tiltakozók. Többen gyalogosan, focizással tiltakoztak a Clark Ádám téren, a szabadidős sporttevékenység ugyanis nem tilos.

A tüntetést a kórházak kiürítése és az önkormányzatok ellehetetlenítése ellen hirdették meg az ellenzéki képvsielők, valamint kiterjedt, célzott tesztelést, valódi tájékoztatást és a munka nélkül maradtak és a kisvállalkozások valódi megsegítését követelték.

Hadházy Ákost feljelentették a dudálás miatt, mivel a hangjelzés indokolatlan használata közlekedési szabályokat sért, de a képviselő panasszal él a feljelentés ellen.

Térfigyelő kamerák fogják várni Hadházyékat a hétfői tüntetésen | Magyar Hang

A Magyar Hang tudósítója fényképezte le hétfőn kora délután, amint a rendőrség a budapesti Clark Ádám téren térfigyelő kamerákat telepít. Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők, valamint a Momentum Mozgalom szervezésében éppen ezen a helyen tartanak ismét dudálós tüntetést hétfőn 17:00-tól.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,095lájkolóTetszik
3,824követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek