Szél Bernadett: „A fél magyar rendőrség itt van”

Szél Bernadett: „A fél magyar rendőrség itt van”

Szél Bernadett (Fotó: Halász Nóra /Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kamerás autóval és telepített térfigyelő kamerákkal, motoros rendőrökkel vonult ki a rendőrség a Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők és Donáth Anna (Momentum) által szervezett Clark Ádám téri tüntetésre - derül ki Szél Bernadett élő videójából.

A tüntetésen a Clark Ádám téri körforgalomban dudáltak a tiltakozók. Többen gyalogosan, focizással tiltakoztak a Clark Ádám téren, a szabadidős sporttevékenység ugyanis nem tilos.

A tüntetést a kórházak kiürítése és az önkormányzatok ellehetetlenítése ellen hirdették meg az ellenzéki képvsielők, valamint kiterjedt, célzott tesztelést, valódi tájékoztatást és a munka nélkül maradtak és a kisvállalkozások valódi megsegítését követelték.

Hadházy Ákost feljelentették a dudálás miatt, mivel a hangjelzés indokolatlan használata közlekedési szabályokat sért, de a képviselő panasszal él a feljelentés ellen.

Térfigyelő kamerák fogják várni Hadházyékat a hétfői tüntetésen | Magyar Hang

A Magyar Hang tudósítója fényképezte le hétfőn kora délután, amint a rendőrség a budapesti Clark Ádám téren térfigyelő kamerákat telepít. Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők, valamint a Momentum Mozgalom szervezésében éppen ezen a helyen tartanak ismét dudálós tüntetést hétfőn 17:00-tól.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.