HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egy régi csal...

Egy régi családi bizalmas lakását bérli Rogán Antal válását követően

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

N. András, a Rogán-család bizalmasának tulajdonában lévő Csalán utcai lakását bérli pillanatnyilag Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter – írja az Index. A portál értesülése szerint N. András nem először tűnik fel a Rogán-család ingatlanügyei körül, hiszen a miniszter exfelesége, Rogán Cecília májusban eladott balatonlellei ingatlanát is ő vásárolta meg.

N. a Csalán utcai ingatlant attól a Vabeko nevű cégtől vásárolta áprilisban, amely gázvezeték-építéssel foglalkozik, és állami közbeszerzéseken milliárdos munkákat nyert el, néha Mészáros Lőrinc cégével közösen

A vállalkozó a kétezres évek óta ismeri Rogán Cecíliát, kisebb-nagyobb építési munkákat végzett számára, majd Rogán Antal bizalmát is elnyerte. Évek múltán olyan közeli lett a kapcsolat, hogy N. fia, Ádám 2012-ben Rogán titkára lett. Ő is részt vett azon a rejtélyes találkozón, amelyről a portál videóban számolt be, s amelyen egy Aulich utcai lakásban Rogán Antal, a titokzatos Habony Árpád, valamint Kertész Balázs ügyvéd vett részt. N. Ádám kapcsolata idővel olyan közeli lett Rogánnal, hogy a miniszter legkisebb gyermekének keresztapaságát is elvállalta. 

Rogán Antal Mészáros egyik üzlettársa által építtetett házba költözhetett | Magyar Hang

A Rogán-éra alatti belvárosi ingatlanügyletek haszonélvezői között is felbukkan N. András családja. A 2014-es önkormányzati választások után a fiú, N. Ádám későbbi felesége nevére igényelt az önkormányzattól egy lakást megvételre a Mérleg utcában. Ezt a lakást is N. András emberei újították fel. Erről az ügyletről 2017-ben a Magyar Nemzet írt, a lap által akkor lekért földhivatali tulajdoni lap szerint az ingatlan 2015. január elején került N. Ádám akkori élettársának a birtokába. A megvásárláshoz az önkormányzat 27 millió forint kölcsönt nyújtott, amit jelzálogként be is jegyeztek.

HIRDETÉS

Az ingatlant már nem Rogán Antal polgármestersége alatt adta el az V. kerület N. Ádám akkori élettársának, hanem utódja, Szentgyörgyvölgyi Péter idején, de az adásvétel folyamatát még az önkormányzati választás előtt, azaz a Rogán-éra alatt megkezdték.

N. András egyébként az Index kutatása és egyéb információi szerint hiába áll közel Rogán Antalhoz, három cége közül egyik sem jutott zsíros állami megrendelésekhez.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,634lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek