HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kábítószeres ...

Kábítószeres bandák vitája vezetett a ma reggeli kettős gyilkossághoz

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Két, 90 százalékban kábítószerrel való visszaélés vagy garázdaság miatt már rendőrségi múlttal rendelkező társaság csapott össze péntek hajnalban a Deák téren – írja az Index a rendőrség sajtótájékoztatóján elhangzottakat idézve. – A résztvevők egyike kést rántott, és több késszúrással halálra szúrt a rivális csoportból két embert, derült ki rendőrségi tájékoztatón.

A tájékoztatón elhangzott, hogy az emberöléssel gyanúsított férfi a késelést követően elfutott. A kést eldobta, a rendőrök a Paulay Ede utcában találták meg. A férfit is elfogták később, egyébként ő volt az, aki épp a 18. születésnapját ünnepelte.

Halálra késeltek két embert a budapesti Deák téren

Az egyelőre vizsgálja a rendőrség, hogy a verekedés min tört ki. Amit tudni lehet, két független, budapesti társaságról van szó, akik nem ismerték egymást, más-más okokból tartózkodtak a helyszínen, ad hoc jellegű konfliktusról van szó.

A verekedésben tízen vettek részt, a résztvevők 90 százalékának van rendőrségi múltja, így az elkövetőnek is, főleg kábítószerrel való visszaélés és garázdaság jellegű cselekményekben.

HIRDETÉS

Mint kiderült, a letartóztatott gyanúsított két társát is felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják. A két férfi ugyanis tudta, hogy az elkövetőnél kés van, mert néhány órával korábban tőlük került hozzá, de minden különösebb cél nélkül. A rendőrség tájékoztatása szerint a hasonló társaságokban nem szokatlan, hogy késeket cserélgetnek egymás között.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,634lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek