HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Vége a Clark ...

Vége a Clark Ádám téri dudálásnak

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Facebook-oldalán jelentette be a képviselő, hogy nem tiltakoznak többet dudálással az Orbán-kormány Kásler-terve, azaz a kórházi ágyak felesleges kiürítése ellen. A képviselő szerint a több hét óta hétfőnként tartott eseményen hatalmas számban megjelenő rendőrök jogosulatlanul intézkedtek a járművek kürtjének megszólaltatásával tiltakozó állampolgárok ellen, s a vártnál keményebb büntetéseket osztottak ki. Számításaik szerint a több száz tiltakozónak összesen mintegy ötmillió forintos jogtalan bírságot osztottak ki a rendőrök. 

Hadházy kiemelte, ennek a büntetésnek a fele már összegyűlt jószándékú adományokból, s reményei szerint a maradék is meglesz hamarosan. A hangos tiltakozást – amely szerinte felhallatszott a Budai Várba, hiszen ezért jelentek meg az indokoltnál nagyobb számban a rendőrök – nem azért fejezik be, mert sokat javult volna a helyzet, hanem mert nem tudják garantálni a résztvevőknek, hogy segíteni tudnak mindenkinek az indokoltnál súlyosabb büntetések kifizetésében. 

Térfigyelő kamerák várták Hadházyékat a hétfői tüntetésen

A képviselő több helyütt is említi a bejegyzésben az indokolatlanul nagy számú rendőr megjelenését a Lánchíd budai hídfőjénél, amelyből azt a következtetést vonja le, hogy „a hatalom pont annyira fél, mint az várható volt.” Majd hozzáteszi: – Vannak persze, akik legyintenek: nem értünk el semmit. Igazuk van, életem egyik legnagyobb kudarcának tartom, hogy az ellenzék „csak” azt tudta elérni, hogy a kormány időben zárja be az iskolákat, az őrült kórházkisöprést viszont nem tudtuk megakadályozni. Mint hozzátette, „ha nem „csak” több százan, hanem sok ezren, több tízezren kanyarodtak volna oda, akkor persze nem csak figyelemfelkeltő, hanem problémamegoldó véleménynyilvánításról beszélhettünk volna.”

A képviselő egy külön Facebook-bejegyzésben – a név kitakarásával – bemutatott egy szabálysértési határozatot egy 750 ezer (!) forintos pénzbírságról, amelynek külön pikantériát kölcsönöz, hogy bizonyítékként a helyszínen jelenlévő videóblogger, B. Zsolt videóját használták fel, amelyet feltöltött a www.vadhajtasok.hu oldalra. Ezzel kapcsolatban Hadházy a következőket írja: „még ha más eredménye nem is lett volna a tiltakozásoknak, azt legalább elértük, hogy ő (B. Zsolt – a szerk.) lelepleződött és saját állítása szerint felhagy az eddigi, bosszantó tevékenységével”.

HIRDETÉS
Jaj, segítség, elütött a Hadházy! – Videóval
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,955lájkolóTetszik
3,641követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kaleta-ügy: Soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágítást sürgetnek a külszolgálatosoknak

A nemzetbiztonsági bizottság jelenlegi és korábbi elnöke is megszólalt a pedofil képek miatt elítélt volt diplomata ügyében.