HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Édesanyja sze...

Édesanyja szerint nem agresszív, de drogfogyasztó a Deák téri gyilkos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS


Nem agresszív édesanyja szerint a budapesti Deák téri feltételezett késelő, viszont szokott kábítószert fogyasztani – erről beszélt a Borsnak a gyanúsított édesanyja, Cs. Leventéné. A 18 éves Cs. Krisztiánt azzal vádolják, hogy meggyilkolt egy 16 és egy 21 éves férfit péntek hajnalban, amikor tömegverekedés tört ki a fővárosi Deák téren. – Végig velem nevelkedett, csak egy, azóta megoldódott családi probléma miatt került néhány napra otthonba – állította az édesanya, aki a drogokat és a kábítószert okolja a történtekért.

Cs. Leventének már korábban is voltak rendőrségi ügyei kábítószer-használat, valamint erőszakos viselkedés miatt, egy ideje pedig elfogatóparancs volt érvényben ellene, miután elhagyta a korábbi büntetőeljárás miatt kijelölt tartózkodási helyét. Cs. Levente két társát, J. Marcellt és J. Dánielt eközben felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Két, főleg büntetett előéletű, 16 és 23 közti fiatalokból álló társaság találkozott pénteken hajnali fél négy körül a Deák téren, ahol verekedés robbant ki. A társasággal lévő három lány próbálta szétválasztani a tízfős bandát, de nem sok sikerrel. A rendőrség pár percen belül a helyszínre érkezett, addigra többen elszaladtak. A 16 és 21 éves áldozatok olyan súlyos szúrt sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Deák téri gyilkosságok: egy hónapra letartóztatták a gyanúsítottakat

A Fővárosi Törvényszék vasárnap délután az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a gyanúsítottak egzisztenciális és személyi körülményei rendezetlenek, állandó, bejelentett munkahellyel nem rendelkeznek, ketten kábítószerfogyasztók. Cs. Levente állandó bejelentett lakcímén nem tartózkodott. A másik két gyanúsított lakhatási körülményei is bizonytalanok: egyikük nem rendelkezik érvényes lakóhellyel, egy ellenük 2019-ben indult nyomozás adatai alapján pedig, miután a szüleik kirakták őket a lakásukból, egy VI. kerületi albérletben éltek, ahol egyikük 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott a főbérlőnek. A bűncselekmény elkövetése után mindhárman elmenekültek a helyszínről.

HIRDETÉS

Cs. Krisztián először írásban beismerte a bűnösségét, de vallomását a bíróságon visszavonta. Az ikerpár, J. Dániel és J. Marcell ténybeli beismerő vallomást tettek a kihallgatás során. Mindhárman letartóztatásban várják a büntetőeljárás folytatódását.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,978lájkolóTetszik
3,651követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Belefáradt: Szűcs Tamás lemond a PDSZ éléről

Az érdekképviseleti vezető azt írta, a rengeteg munka felőröli azokat, akik tenni akarnak, akik munkájukat, energiájukat ölik abba az ügybe, amiben hisznek.