HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kijárási korl...

Kijárási korlátozás megszegése miatt tettek feljelentést Tuzson Bence és Dióssi Csaba ellen

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Feljelentést tettek a rendőrségen, miután a kijárási korlátozás utolsó napján, május 17-én Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, fideszes országgyűlési képviselő és Dióssi Csaba dunakeszi polgármester egy partibuszos rendezvényen mulattak Dunakeszin. A dunakeszi partibuszról lapunk írt elsőként. A feljelentő szerint Tuzson Bence és a Dióssi Csaba ugyanúgy szabálysértést követtek el, mint a budapesti Clark Ádám téri demonstrációk megbírságolt résztvevői – írja az Atlatszo.hu.

Kijárási korlátozás idején bulibusz szórakoztatja a dunakeszieket – videóval | Magyar Hang

A „Dudálj, hogy a Várban is hallják!” mottójú fővárosi, Clark Ádám téri tüntetés több résztvevőjének megbüntetésekor többek között arra a kormányrendeletre hivatkoztak, amely szerint „rendezvény helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tilos tartózkodni. Gyűlés helyszínén tartózkodás tilos.”

Az itt megbüntetett, egyébként ügyvédként dolgozó Poprádi Zsolt úgy érezte, hogy jogállamhoz méltatlan, hogy egyes embereknek esetleg elnézik ugyanazt a vétséget, amiért más bírságot kap, így a Dunakeszi Rendőrkapitányságon feljelentést tett a május 17-i bulizás miatt.

Poprádi arra hívta fel a figyelmet az Átlátszóhoz eljuttatott feljelentésében, hogy Tuzson és Dióssi magas közigazgatási, közszolgálati pozícióval rendelkezve követhetett el szabálysértést a dunakeszi rendezvényen való részvétellel. Szerinte ugyanis „a felvételen egyértelműen látszik, hogy a két feljelentett személy minden kétséget kizáróan a rendezvényen aktívan részt vesz, hisz széles jókedvüket kísérő táncos mozdulataik erről tesznek tanúbizonyságot”.

Az Átlátszó emlékeztetett, hogy a videót megosztó Dióssi Csaba dunakeszi polgármester időközben törölte a közösségi oldaláról a felvételt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,884lájkolóTetszik
3,798követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek