HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld 24.hu: Tenisz...

24.hu: Teniszszövetségi vezető lehet Rogán-Gaál Cecília

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Rogán-Gaál Cecília lehet a teniszszövetség egyik vezetője – írja a 24.hu. A portál értesülése szerint a 3,8 milliárd forintnyi tartozást felhalmozó sportszövetség élén már a kormánypártok számára is kellemetlen a Fidesz országgyűlési képviselője, Szűcs Lajos. Ezért ugyan hajlandóak a konszolidációra kért 3,5 milliárd forintot biztosítani, de ennek feltétele Szűcs Lajos menesztése. Ugyanakkor továbbra is fideszes politikust szeretnének látni a szövetség élén, de még nem dőlt el, ki lenne az. 

A hírek szerint Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárának neve is felvetődött, de ő nem nagyon hajlik a tisztség elvállalására. (Tuzson Bence és Dióssi Csaba dunakeszi polgármester ellen egyébként a napokban feljelentést tettek a kijárási korlátozások megsértése miatt.)

A 24.hu szerint az elnökségi tagságra, vagy akár az egyik vezető tisztségviselői pozícióra is esélyes lehet Rogán-Gaál Cecília. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal korábbi felesége – aki régebben maga is versenyszerűen teniszezett, és ma már edzői végzettséggel is rendelkezik – a Városmajorban működő Budai Tenisz Centrum (BTC) felügyelőbizottsági tagja lett tavaly szeptemberben.

Városmajori tenisz: 180 millió forintot adtak az üzemeltetésért

A portál megkeresésére Rogán-Gaál Cecília nem reagált. 

A szövetség új vezetőinek megválasztására június 12-én kerülhet sor, amikorra rendkívüli, teljes tisztújító közgyűlést rendelt el a Magyar Teniszszövetség, azaz elnököt, alelnököket és elnökségi tagokat is választanak majd.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,095lájkolóTetszik
3,824követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek