HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Media1: Távoz...

Media1: Távozik a HírTV-től az Informátor teljes stábja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Távozik Szarvas Szilveszter, a HírTV Informátor című műsor szerkesztője és Bohár Dániel szerkesztő-műsorvezető, és velük együtt a teljes stáb is – ezt a Media1 több, névtelenséget kérő, de biztos forrása is megerősítette vasárnap reggel. Az oldal úgy tudja, hogy mindannyian a Pesti Srácokhoz mehetnek.

Az Informátor a kormányközeli médiaholdinghoz tartozó HírTV egyik legismertebb műsora, az Echo TV-vel való egyesüléskor került a csatornához. A műsor magát oknyomozóként határozza meg, kritikusai szerint inkább az ellenzékkel szembeni revolvermédiaként működik. Náluk jött ki az önkormányzati választási kampányban a Lackner Csaba, kispesti szocialista önkormányzati képviselő erősen korrupció- és kábítószergyanús felvétele, legutóbb a stáb Gurmai Zita MSZP-s képviselőt kergette meg kamerával.

Szarvas Szilveszter HírTV-s munkája mellett egyben a fideszes Pesti Srácok hírigazgatója is. A Media1 egy informátortól úgy tudja, hogy most az egész stáb (másokkal együtt az operatőr és a vágó is távozik) a Pesti Srácokhoz mehet. Egy másik forrásuk ebből csak annyit erősített meg, hogy egy HírTV-től független másik médiumnál folytatják karrierjüket, miután egy jobb ajánlatot kaptak, de nem nevezte meg az illető, pontosan honnan.

Hazudott lapunkról és a lélegeztetőgépekről a „Hír” Tv Troll című műsora

A Media1 kereste a távozások kapcsán Szikszai Pétert, a HírTV vezérigazgató-helyettesét, de egyelőre nem reagált a telefonhívásaikra. Bohárékat is keresték, akik nem kívántak nyilatkozni. Az Index.hu is kereste Szarvas Szilveszteréket, de ugyancsak elutasításba ütközött.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,977lájkolóTetszik
3,651követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Belefáradt: Szűcs Tamás lemond a PDSZ éléről

Az érdekképviseleti vezető azt írta, a rengeteg munka felőröli azokat, akik tenni akarnak, akik munkájukat, energiájukat ölik abba az ügybe, amiben hisznek.