HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld RTL Klub: A k...

RTL Klub: A koronavírusos betegek 14,8 százaléka, 576 fő egészségügyi dolgozó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Mostanáig a koronavírus-járvány kezdete óta összesen 576 egészségügyi dolgozó kapta el a betegséget, ami az összes igazolt fertőzött 14,8 százaléka – írja az RTL-Klub honlapja. Az adatot a  televíziós csatorna kérdésére válaszolva a Koronavírus Sajtóközpont közölte. A tájékoztatás szerint a Covid-19 betegséget megkapó egészségügyi dolgozók közül jelenleg négyen szorulnak kórházi ellátásra, a dolgozók többsége már meggyógyult.

Miért nem védték meg az egészségügyi dolgozóinkat? – kérdezi a Szent Imre kórház volt igazgatója

A TV-cstorna kérdéseire azt is közölték, hogy az elmúlt héten tizennyolc, szociális otthonban lakó beteg fertőződött meg, akik közül ketten hunytak el koronavírusban. A Pesti Úti idősotthonban 46-ra nőtt az elhunytak száma.

A krónikus betegek számára elsősorban azt javasolják az operatív törzs munkatársai, hogy tartsák be a betegségükre vonatkozó orvosi előírásokat, tanácsokat. Lehetőség szerint figyeljenek a távolságtartásra, így ne vegyenek részt zárt térben tartott csoportos rendezvényen, és általában is kerüljék az olyan környezetet, ahol magas a fertőzésveszély. Kerüljék a találkozást olyanokkal, aki a fertőzés bármely tünetét mutatják. Figyeljenek a személyi higiéniára, a gyakori kézmosásra és a szellőztetésre, illetve, ha a fertőzés bármely tünetét észlelnék, azonnal forduljanak orvoshoz.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,997lájkolóTetszik
3,652követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Rogán Antaltól Gulyás Gergelyhez került a Fertő-tó fejlesztése

A Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. többek között egy százszobás szállodát és ökocentrumot építene a tó partján.