HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Média1: „A Pe...

Média1: „A PestiSrácok hátba szúrta a HírTV-t” – Huth Gergely cáfolja, hogy bárkit is elcsábítottak volna

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Szó szerint a címben idézett szavakkal értékelték a HírTV-nél, hogy legalább 10-12 főt, vagyis a Hír Televízió egyik legismertebb műsora, az Informátor teljes csapata mellett a fideszes médiagólem hírcsatornájánál dolgozó más szerkesztőket és műsorvezetőket is megkeresett a Pesti TV-t hamarosan elindító PestiSrácok vezetősége annak érdekében, hogy igazoljanak át hozzájuk – írja a Média1.hu.

A portál híre szerint – ahogy arról már a Magyar Hang is beszámolt – Szarvas Szilveszter felelős szerkesztő és Bohár Dániel szerkesztő mellett a HírTV Informátor című műsorának teljes stábja a PestiSrácok által indítandó PestiTV-hez igazolnának át, mert onnan jobb ajánlatot kaptak. Ezt a Média1-nek vasárnap Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője is elismerte. Huth az induló projektről többet egyelőre nem akart elárulni, de szavaiból kiderült, hogy heteken belül jöhet ezzel kapcsolatban a hivatalos bejelentés.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
Media1: Távozik a HírTV-től az Informátor teljes stábja

A Média1 forrása szerint nem csupán az Informátor című stábbal tárgyalt a PestiSrácok az új tévés projektje kapcsán: „Sok mindenkit csábítottak, legalább 10-12 embert, olyanokat is, akik nem az Informátorban dolgoznak (szerkesztőket, műsorvezetőket). Voltak, akiknek millió forint feletti fizetést ígértek be, csak mondjanak fel a HírTV-nél.”

A HírTV és a PestiSrácok között korábban jó volt a viszony, az év elején a portál munkatársai Budapesti srácok címmel önálló műsort is vittek a televízió adónál. 

HIRDETÉS

Miután a PestiTV célcsoportja, a budapestiek a HírTV-nek is fő közönsége, a netes, de talán hagyományos frekvencián is sugárzó új adó elszipkázhatja a KESMA-csoportba tartozó tv-adó közönségének egy részét.

A hírre szinte azonnal reagált Huth Gergely, a Pestisrácok főszerkesztője, aki szerint nem igaz, hogy hátba szúrták a HírTv-t, a magas fizetésre vonatkozó ajánlat sem igaz, sőt az sem, hogy ők bárkinek is ajánlatot tettek, mert az informátor stábja maga kereste meg a Pestisrácokat az induló Pesti TV kapcsán.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,955lájkolóTetszik
3,641követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kaleta-ügy: Soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágítást sürgetnek a külszolgálatosoknak

A nemzetbiztonsági bizottság jelenlegi és korábbi elnöke is megszólalt a pedofil képek miatt elítélt volt diplomata ügyében.