HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Szilágyi Istv...

Szilágyi István özvegye kétmilliós közműszámlát kapott

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Horribilis összegű újabb számlát kellene kifizetnie Humenyánszky Jolánnak – értesült a Blikk. Férjével, az ismert színésszel, Szilágyi Istvánnal a gyanú szerint május elején a saját fia végzett, akit a történek után elfogtak, így az özvegy teljesen egyedül maradt otthonában. Az özvegynél azóta csak gyűlnek az adósságok.

Joli néninek már korábban is hoztak egy csekket a közüzemi számlatartozásokról, amely 430 ezer forint volt, majd egy 60 ezres NAV-os elmaradásról is kapott egy értesítőt. Ám úgy tűnik, most már még nagyobb a baj, ugyanis 2 millió forintról érkezett számla, amelyet a vízművek, a csatornázási művek és egy behajtócég állított ki – olvasható a Bors cikkében. – A számlarészletező szerint 2016 óta egyik közműszolgáltatást sem fizették.

Kifizették Szilágyi István színművész özvegyének NAV-tartozását

A Facebookon alakult egy csoport, amelynek tagjai gyűjtésbe kezdtek, hogy segítsenek Humenyánszky Jolánon. Mintegy 180 ezer forint összegyűlt már, azonban így sem fordultak jobbra a dolgok. Az özvegy nyugdíjának fele elmegy a házra felvett 30 milliós hiteltartozás törlesztésére.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,994lájkolóTetszik
3,652követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek