HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Újabb promine...

Újabb prominens hagyja ott a Jobbikot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Újabb ismert politikus, Mirkóczki Ádám, a párt korábbi országgyűlési képviselője, egykori szóvivője, kommunikációs vezetője, Eger polgármestere hagyja ott a Jobbikot. A párt és a polgármester közös közleményében azt állítja: „semmilyen konfliktus nem áll ennek a hátterében”.

A Mirkóczki Ádám és a Jobbik által kiadott közös közlemény már eleve azzal indul, hogy „semmilyen nézeteltérés, semmilyen konfliktus nem áll ennek a hátterében, és Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló eseményekhez”. A kilépést azzal indokolják, hogy a polgármester csak és kizárólag az „Eger városáért érzett felelősségtudata miatt hagy fel a pártpolitikával”.

Az elmúlt időszakban a kilépésektől és a nyilvánosság előtt zajló vitáktól hangos Jobbik a közleményében azt is igyekezett hangsúlyozni, hogy „Mirkóczki Ádámnak semmilyen konfliktusa nincs és nem is volt a párt mostani elnökségével, és egyetért a Jobbik irányvonalával is”.

A Jobbik az utóbbi hetekben, napokban leginkább nyilvánosságra kerülő belső vitáik miatt került a hírekbe. Csak a múlt héten három országgyűlési képviselő: Varga-Damm Andrea, Sneider Tamás és Farkas Gergely intett búcsút a parlamenti frakciónak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,992lájkolóTetszik
3,653követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek