HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Trianon 100 –...

Trianon 100 – Így (nem) állt meg az élet Budapesten

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Több forgalmas fővárosi csomópontban is videót készítettünk 16:30 perckor, Karácsony Gergely főpolgármester korábban ugyanis azt kérte, hogy Trianonra emlékezve álljon meg egy percre a közlekedés. Nem állítható, hogy ez valóban megtörtént volna.

– A nemzet fővárosának főpolgármestereként, arra kérem a budapestieket, járuljanak hozzá maguk is, hogy egy perce álljon le a város a trianoni döntés századik évfordulóján, június 4-én, 16 óra 30 perckor. Egy percre meg fog állni a budapesti közösségi közlekedés, leállnak a metrók, a buszok, a villamosok, és arra kérek mindenkit, hogy egy rövidke percre álljunk meg mi is, mindannyian, a budapesti polgárok közössége. Álljon meg egy percre a közúti autós, biciklis és gyalogos közlekedés! – írta nemrég Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Budapesti Közlekedési Központ már jó előre jelezte, hogy a közösségi közlekedés járatai egy percre meg fognak állni, az utasok pedig egyperces megemlékezést hallgathatnak. Tapasztalataink szerint ez meg is történt.

Az ugyanakkor már nem állítható, hogy az autósok is megálltak volna egy percre. Tudósítóink a budai Móricz Zsigmond körtéren, a Széchenyi István téren a Lánchídnál, illetve a pesti Blaha Lujza téren és a Boráros téren videókat készítettek 16:30-kor.

HIRDETÉS

Móricz Zsigmond körtér:

Security Check Required

Széchenyi István tér:

Blaha Lujza tér:

HIRDETÉS

Boráros tér:

A videós cikk összeállításában részt vett Katona Mariann, Makrai Szonja, Lukács Csaba és Szabó Zsolt László.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,992lájkolóTetszik
3,653követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek