HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Új elnökséget...

Új elnökséget választott a Momentum

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Online ülésezett vasárnap a Momentum Mozgalom küldöttgyűlése. A legfontosabb napirendi pont a tisztújítás volt, hiszen az előző elnökség mandátuma lejárt. Az elnökségi helyekre rekordszámú jelentkező volt.

A Magyar Hang birtokába került információk szerint Fekete-Győr Andrást újraválasztották, így a következő két évben is ő vezeti elnökként az ellenzéki pártot.

Az elnökség ötről hétfősre bővült. Elnökségi tagok lettek: Mándi László, Bárdi Zsuzsanna, Hajnal Miklós, Tóth Endre, Orosz Anna, Körömi Attila. A korábbi elnökségből nem kapott lehetőséget a folytatásra Donáth Anna, Berg Dániel és Buzinkay György.

A Momentum ezzel az elnökséggel fut neki 2022-es országgyűlési választásoknak.

Borbélyné Bárdi Zsuzsanna a VII. kerület alpolgármestere. Hajnal Miklós a Momentum tavalyi kampányfőnökét és a XII. kerületi önkormányzat képviselője. Körömi Attila korábbi fideszes országgyűlési képviselő. Mándi László – debreceni önkormányzati képviselője. Orosz Anna a XI. kerület alpolgármestere. Tóth Endre a XXII. kerületben önkormányzati képviselő.

Fekete-Győr András újraválasztását követően elmondta: „Történelmi évek és történelmi feladatok előtt állunk. Felelősségünk van abban, hogy soha ne térjenek vissza azok a rendszerek, amelyek Magyarországot a 20. század vesztesévé tették. Feladatunk, hogy Magyarországot a 21. század nyertesévé, Európa és a nyugati világ értékes és meghatározó szereplőjévé tegyük. 2022-ig a Momentum kormányképes parlamenti párttá fog nőni. Célunk, hogy a Momentum a kormány- és korszakváltás motorja, valamint a tisztességen és politikai békén alapuló új politikai kultúra élharcosa legyen. Befogadó közösségként kinyitjuk a kapukat azok előtt, akik hozzánk hasonló értékeket vallanak és politikai otthont keresnek, és szövetséget kínálunk azoknak a közösségeknek, amelyek mondandója fontos, de hangja még gyenge.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,095lájkolóTetszik
3,824követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek