HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kilép a Jobbi...

Kilép a Jobbikból a Heves megyei elnökük

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

– Egy korszak lezárása – ezzel kezdte Facebook posztját a Jobbik Heves megyei elnöke, aki bejelentette lemondását és a pártból is kilép.

Az ATV.hu vette észre Orbán Gábor bejegyzését. Döntését azzal indokolja, hogy „sajnos a barátság és a bajtársiasság jelentősége alig négy hónap alatt teljesen eltűnt a pártból, helyettük megjelent a besúgás, hátbaszúrás. Néhány hónap alatt tönkretették mindazt, amiért például én is sok társammal együtt éveken át becsülettel és alázattal dolgoztam”.

Orbán Gábor úgy látja, a regnáló vezetés bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlanok egy közösség vezetésére, de ahelyett, hogy magukban keresnék a hibát és lemondanának, inkább nem létező külső ellenségekre mutogatnak.

Mirkóczki Ádám: Szomorúan nézem kívülről, ami történik

A Jobbikot rövid idő alatt már a sokadik tagja vagy országgyűlési képviselője hagyja ott, mindannyian a januárban elnökké választott Jakab Péter irányítását teszik ezért felelőssé. Május végén egyetlen nap alatt hárman léptek ki a párt frakciójából: a korábbi elnök Sneider Tamás, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely. Sneider Tamás és Varga-Damm Andrea lépését megelőzte a pártvezetéssel folytatott éles, a nyilvánosság előtt zajló vita is. Nem sokkal később az Egerben polgármesteri tisztséget szerzett Mirkóczki Ádám szakított a Jobbikkal, bár ő állítja, hogy nincs konfliktusa senkivel, csupán Egerre akar koncentrálni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,069lájkolóTetszik
3,820követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

60 milliárdból újítanak fel 17 fővárosi kórházat

Orbán Viktor még januárban jelentette be, hogy a kórházi várók, kórtermek és ahhoz kapcsolódó szociális helyiségek felújítása lesz most a prioritás.