HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld BanNER – Hogy...

BanNER – Hogyan küzdjünk a fake news ellen?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Fake news, propaganda, hazugság – miként lehet küzdeni a jelenséggel ellen? Hogyan élte meg Vona Gábor és Szél Bernadett a választási kampányban ellenük indított „hadjáratot”? Mire lehet jó a Vona Gábor által alapított Második Reformkor Alapítvány legújabb törvényjavaslata, amely éppen a fake news ellen venné fel a küzdelmet?

Ezeket a kérdéseket járta a körbe a Második Reformkor Alapítvány által – a Magyar Hang közreműködésével – rendezett BanNER elnevezésű vitasorozat legfrissebb részében Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, Krekó Péter, a Political Capiatal ügyvezető igazgatója és Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója Dévényi István műsorvezetésével. A vita ezúttal rendhagyó módon a koronavírus-járvány miatt nem közönség előtt, hanem a Magyar Hang szerkesztőségében zajlott.

Premier június 20-án este nyolc órakor! Számítunk a figyelmükre!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,975lájkolóTetszik
3,648követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek