HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Négy év alatt...

Négy év alatt 1,2 milliárdos keretből utazhatnak az MNB szakemberei

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Magyar Nemzeti Bank (MNB) közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. A Napi.hu híre szerint a nyertes United 4 Bonafini Bindair Kft. feladata a külföldi hivatalos kiküldetésekhez kapcsolódó utazások megszervezése, lebonyolítása, és a kapcsolódó egyéb szolgáltatások (repülőjegyek, vasúti jegyek, biztosítások, transzferek, vízumügyintézés) biztosítása. A hivatalos utak száma várhatóan évi 1100 darab körül alakulhat, amelyek túlnyomó része repülővel történik, a többi vonattal, autóval. A repülőjegy-foglalások megközelítőleg 15 százaléka business, a többi pedig turista (economy) osztályra szól. A tervek szerint a leggyakrabban Frankfurt, Brüsszel, London, Párizs és Luxembourg lesznek az úticélok.

A 48 hónap alatt 4400 utazásra lehet számítani, 1,2 milliárd keretösszeggel. A nyertessel június 22-én kötött szerződést az MNB.

A Mauri Utazási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. érvénytelen ajánlatot adott be, érvényes ajánlatot tett, de nem nyert az OTP Travel Kft. A Céginfo.hu adatai szerint az United 4 Bonafini Bindair Kft. 1994-ben alakult, a jegyzett tőkéje 50 millió forint, a tulajdonosai Kárpáti Ferenc és felesége. A múlt évet 3,2 milliárd forint nettó árbevétel mellett 24,2 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,884lájkolóTetszik
3,798követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek