HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem tervez ko...

Nem tervez kormányátalakítást Orbán Viktor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

„Sem kisebb, sem nagyobb” kormányátalakításra nem készül a következő időszakban Orbán Viktor – az atv.hu információi szerint ezt mondta a miniszterelnök a Fidesz és a KDNP hétfői zárt frakcióülésén.

A portálnak név nélkül nyilatkozó több kormányzati szereplő is úgy értelmezte a kormányfő szavait, hogy az egészségügyi államtitkárság így marad a Kásler Miklós vezette Emberi Erőforrások Minisztériumánál és a Pintér Sándor által irányított Belügyminisztérium az egészségügyi készletezés, raktározás logisztikájának a központosításáért felel.

Kásler Miklóssal együtt az Emmi-modell is megbukott

Az elmúlt időszakban többször is felmerült, az ellenzék pedig kifejezetten követelte, hogy Kásler Miklóst mozdítsa el Orbán Viktor az Emmi éléről. Ezek a hangok egybeestek azokkal a hírekkel, miszerint Pintér Sándor rendszeres egyeztetést folytat az egészségügy szereplőivel. Ez utóbbit kormányzati megszólalók egyébként azzal magyarázták, hogy Pintér Sándor vezeti a koronavírus-járvány miatt életre hívott operatív törzset, így semmi rendkívüli nincs abban, hogy ilyen megbeszélések zajlanak.

Emlékezetes Orbán Viktor néhány héttel ezelőtti rádióinterjúja is ennek kapcsán, amikor arról beszélt, hogy a vírus elleni küzdelemben „Kásler miniszter úr érdemei történelmiek”. – Biztos szerencse is kell az ilyesmihez, de talán az önmagában nem lett volna elég, és itt Kásler miniszter úr érdemei történelmiek. Van annak haszna, ha az egészségüggyel orvos foglalkozik, mert nemcsak arról van szó, hogy meg tud gyógyítani egy beteget, hanem az ösztönei is működnek – fogalmazott a rendkívüli jogrend bevezetése mellett érvelve.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,973lájkolóTetszik
3,648követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek