Egy papírszívvel köszönte meg a fideszes polgármester az egészségügyiek helytállását

Egy papírszívvel köszönte meg a fideszes polgármester az egészségügyiek helytállását

Forrás: Mi kis falunk, Bicske csevegője (Facebook).

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A július elsejei Semmelweis-nap alkalmából levelet kaptak a postaládájukba a bicskei egészségügyi dolgozók Bálint Istvánnétól, a Fidesz színeiben tavaly megválasztott polgármestertől.

A levélben, mellyel az egészségügyieknek a koronavírus-járvány alatti helytállását köszönik meg, egy Teréz anya idézet mellett egy olyan lap is szerepel, amelyen két emoji, egy piros papírszív és egy imádkozó, összetett kezeket ábrázoló piktogram is szerepel.

A magyar egészségügy napjára (Semmelweis-nap) időzített ajándék mellé küldött levelében a fideszes polgármester azt írja, hálásan köszöni a város egészségügyi dolgozóinak „önzetlen és fáradhatatlan munkáját”.

Bicske fideszes polgármestere szerint veszélyhelyzet alatt „nem létezik" a képviselők munkája | Magyar Hang

Támogassa a Magyar Hangot! Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ( PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! Két gyanús cég és Bicske Város Önkormányzata között létrejött szerződések megismerésére nyújtottam be adatigénylést a polgármesternek - írja Facebook-bejegyzésében Molnár Dániel, a bicskei képviselő-testület tagja.