HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egy papírszív...

Egy papírszívvel köszönte meg a fideszes polgármester az egészségügyiek helytállását

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A július elsejei Semmelweis-nap alkalmából levelet kaptak a postaládájukba a bicskei egészségügyi dolgozók Bálint Istvánnétól, a Fidesz színeiben tavaly megválasztott polgármestertől.

A levélben, mellyel az egészségügyieknek a koronavírus-járvány alatti helytállását köszönik meg, egy Teréz anya idézet mellett egy olyan lap is szerepel, amelyen két emoji, egy piros papírszív és egy imádkozó, összetett kezeket ábrázoló piktogram is szerepel.

A magyar egészségügy napjára (Semmelweis-nap) időzített ajándék mellé küldött levelében a fideszes polgármester azt írja, hálásan köszöni a város egészségügyi dolgozóinak „önzetlen és fáradhatatlan munkáját”.

Bicske fideszes polgármestere szerint veszélyhelyzet alatt „nem létezik” a képviselők munkája | Magyar Hang

Támogassa a Magyar Hangot! Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ( PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! Két gyanús cég és Bicske Város Önkormányzata között létrejött szerződések megismerésére nyújtottam be adatigénylést a polgármesternek – írja Facebook-bejegyzésében Molnár Dániel, a bicskei képviselő-testület tagja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,717lájkolóTetszik
3,779követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek