HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jakab Péter: ...

Jakab Péter: A verseny szabad lesz, Mészáros meg nem

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Sikeresen vizsgázott a néppártosodás, mondta kedden délután Budapesten újságírók előtt a Jobbik elnöke. Jakab Péter a párt elvi nyilatkozatát bemutatva arról beszélt, megérkeztek a centrumba, ahonnan minden embernek a szabadság és a gyarapodás alternatíváját nyújtják.

– A Jobbik magát keresztény, konzervatív, jobbközép néppártként határozza meg. A globalizáció helyett a lokalizmus hívei, a kisvállalatok, önkormányzatok támogatásában hisznek. Nem az olcsó munkaerővel akarják kiszolgálni a Nyugatot, hogy az félrenézzen a keleti típusú rendszer kiépülésekor – sorolta Jakab Péter.

Anyagilag és szellemileg is független középosztályra és a vidék támogatására van szükség, folytatta, hozzátéve, hogy a vidék és a főváros közti különbséget nem Budapest lenyomásával kell elérni, ahogyan most a kormány teszi.

A Jobbik szavai szerint a rend pártja, amely fellép nem csak azok ellen, akik házat, hanem azok ellen is, akik hazát rabolnak. „A verseny szabad lesz, Mészáros nem” – szögezte le. Brenner Koloman képviselő, leendő parlamenti alelnök rámutatott: nyugati példák szerint született az elvi nyilatkozatuk, amivel a párt elnöke visszaadta a Jobbik lelkét. Balczó Zoltán képviselő ugyanitt fontosnak nevezte, hogy a párt minél szélesebb kört tudjon megszólítani, de közben legyen ideológiája, legyenek deklarált elvei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,973lájkolóTetszik
3,648követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek