HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hadházyékhoz ...

Hadházyékhoz szombaton csengetett be a Hír Tv

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

– A Hír Tv stábja ma, szombaton fél egykor becsöngetett a lakásomon, miközben épp a fiamat köszöntöttük 16. szülinapja alkalmából. A riporter hölgy ugyan azt hazudta, hogy próbáltak előtte telefonon keresni, ez persze nem igaz – jelentette szombat kora délutáni posztjában Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő a kissé abszurd jelenetről egy „viszontvideót” is megosztott.

Mint írja: „A Hír Tv-nek most is azt ajánlottam, mint minden alkalommal, amikor a propagandagépezet lejáratni szeretne: ÉLŐ műsorban minden témában nagyon szívesen elmondom a véleményemet és válaszolok a kérdéseikre. Valamiért aztán soha nem hívnak – miközben a miniszterelnök kéthetente kap órákat a »közrádióban«, ellenzéki vezető élőben soha nem szerepelhet a »közmédiában« és persze a Hír Tv hazugsággyárában sem.”

Security Check Required

null

Hadházy Ákos a bejegyzésében megjegyzi: „Azt már egyébként szinte megszoktam, hogy arcátlan módon otthonomban zaklatnak, bár valójában nem lehet ezt elfogadni. Most az látszik, hogy a kormány propagandagépezete megijedt attól, hogy milyen sokan küldik nekünk vissza a hazug manipulációs íveket. Rogán ezért küldi a zaklató stábot a házamhoz.” A képviselő szerint „az viszont új szint, hogy az elmúlt napokban olyan magánszemélyt is zaklattak hasonló undorító módon, akinek semmi köze a tiltakozáshoz. A HírTV először azt hazudta, hogy egy újságírónő címére kell postán a leveleket elküldeni – szerintük tehát a hölgy egy postafiókban lakik… Aztán jött a »nagy leleplezés«: a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátorának felesége újságíró, ráadásul nem a propagandamédiánál… Emiatt a »sztori« miatt tegnap őket is hasonlóan zaklatta a videón is látszó hölgy, akit érdekes módon nagyon zavart, hogy videózom őt az ajtóm előtt.”

A képviselő a posztjában leszögezte: „Aki tevékenyen is szeretne harcolni a mocskos propagandisták ellen, továbbra is küldheti a hazug íveket a Tisztességes és Igazságos Alapítvány postafiókjára: 1401 Budapest, Pf. 152., vagy leadhatja valamelyik gyűjtőpontra is.”

Hadházy Ákos: Szomorú, hogy „ezt a jobb sorsra érdemes tudósembert, Péterfalvi Attilát használják fel”

Ahogy arról pénteken lapunk is beszámolt, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) pénteken jogsértőnek minősítette a képviselőnek az európai ügyészséghez való csatlakozását támogató aláírásgyűjtő akcióját, egyúttal emiatt egymilliós bírsűgot szabott ki rá a hatóság, ami ellen ő jogorvoslattal fog élni.

Hadházy az esetet követően lapunknak arról beszélt, nem véletlen, hogy most büntetnék meg. „A jogászok véleménye szerint koholt határozatról van szó, egyértelmű, hogy Péterfalvi Attilát politikai nyomás alatt tartják” – mondta az LMP korábbi társelnöke. Érdekesnek tartja, hogy ezzel szemben a Kubatov-listák ellen azóta sem léptek fel.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,735lájkolóTetszik
3,783követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jourová: Brüsszel az év végéig reflektálhat a veszélyhelyzet idején hozott kormányzati intézkedésekre

Szél Bernadett levelére válaszolt az Európai Bizottság alelnöke. A Bizottság aggódik a rémhírek terjesztésével kapcsolatos új rendelkezések miatt.