HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megrongálták ...

Megrongálták Hadházy Ákos szekszárdi irodáját

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Megrongálták Hadházy Ákos szekszárdi irodáját. A politikus a Facebook oldalán fotókat is közzétett, amelyeken látszik, hogy az hogy az őt, illetve a helyi ellenzéki politikusokat ábrázoló fotókat fekete festékkel fújták le.

A független országgyűlési képviselő már tettest is „talált”, szerinte a rongáló feltehetően egy „kormányhoz hű, de sérülékeny polgártársunk”. – A modern diktatúrák és féldiktatúrák közös jellemzője, hogy amíg lehet, nem a karhatalommal fenyegeti az őket kritizálókat. Ehelyett gátlástalan és kiterjedt propagandagépezettel heccelik ellenzéki személyek ellen az erre fogékony embereket, elég, ha azok félemlítik meg azokat, akik látják és elmondják az igazságot – írta.

Hadházyékhoz szombaton csengetett be a Hír Tv

Hadházy Ákos az utóbbi időszakban ismét a kormánypárti média célkeresztjébe került, miután Szél Bernadett-tel és a Momentummal közösen elkezdték gyűjteni a kormány által kiküldött nemzeti konzultációs íveket. – Ha csak kidobja, akkor azt teszi, amit a Fidesz vár az ellenzéktől: csendes morgást. Ha sokan eljuttatják hozzánk, az hangos tiltakozás lesz, és a propaganda elleni politikai nyomásgyakorlás fontos lépése! – írta korábban felhívásukban.

A kormánypárti Hír Tv már napok óta foglalkozik a témával, szombaton például Hadházy Ákos otthonába is becsengettek. A politikus azonban videóban örökítette meg az ott történteket. De riportot készítettek arról is, hogy abban a házban lakik a 24.hu egyik újságírója, amelyik épületben van az a postahivatal, ahová várják a levélben visszaküldött konzultációs íveket. Erről a Média1 számolt be hosszasan, leírva azt is, hogy a stáb jól kivehetően megmutatta az újságíró egyébként személyes adatot képező lakcímét, de azt már elkerüli a kamera, hogy az is látszódjon, az amúgy többszintes, nagyjából 100 család otthonául szolgáló társasház aljában található a 71-es posta.

Hadházy Ákos
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,735lájkolóTetszik
3,783követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jourová: Brüsszel az év végéig reflektálhat a veszélyhelyzet idején hozott kormányzati intézkedésekre

Szél Bernadett levelére válaszolt az Európai Bizottság alelnöke. A Bizottság aggódik a rémhírek terjesztésével kapcsolatos új rendelkezések miatt.