HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A gyulai elle...

A gyulai ellenzéki aktivista nyomában vannak a fideszesek

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Nem hirdették meg sehol a kitelepüléseiket, csak a rendőrségen adtak le egy táblázatot, mégis szinte mindenhol a Fidesz és a Fidelitas emberei várják a gyulai ellenzéki aktivistát – számolt be róla a Magyar Narancs Online. Csóka-Szűcs János, akit korábban rémhírterjesztés vádjával vitt be a rendőrség, most Hadházy Ákoséknak segít a nemzeti konzultáció íveit gyűjteni. Két hete jelentette be, hol és mikor fog kitelepülni, miután úgy gondolta, kampányidőszak híján hivatalosan is értesíteni kell a hatóságokat. Azóta a Momentum és a Mindenki Magyarországa Mozgalom tagjaival együtt azt tapasztalja: a kormánypártok a nyomukban vannak. Legutóbb Dobozon is már előre várták őket a Fidesz és Fidelitas emberei, de az eddigi 28 kitelepülés számos más alkalmával is így történt.

„Arra is gondoltunk, belülről súghat valaki, ezért a táblázattal szemben módosított időpontban jelentünk meg és váltogattuk a helyszíneket. Ennek ellenére a táblázatban előre eltervezetten szereplő településeken és időpontban jelentek meg a kormánypárt aktivistái. Ezzel kizártuk, hogy belülről mehet ki az információ” – nyilatkozta a Magyar Narancs honlapjának Csóka-Szűcs János.

A lap kereste a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan viszont tagadták, hogy tőlük került volna ki a táblázat.

A helyi kormánypárti sajtó is az aktivisták nyomában van. A Vérnarancs rendszeresen durva hangvételű, fotókkal ellátott, ugyanakkor névtelen cikkekkel számol be kitelepüléseikről.

Ezek ugyanazok: akcióban a feljelentgető polgár- és házmesterek

Csóka-Szűccsel szemben korábban a Gyulai Járási Ügyészség bűncselekmény hiánya miatt megszüntette az eljárást. Mint kiderült, a feljelentő maga a gyulai fideszes polgármester, Görgényi Ernő volt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,544lájkolóTetszik
3,763követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek