HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Beer Miklós: ...

Beer Miklós: Nagyszerű embereket gyászolunk

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Háromperces videóüzenetben emlékezett meg kedden Beer Miklós a közelmúltban elhunyt Bálint Györgyről, Eőry Ajándokról és Bogdán Lászlóról.

A nyugalmazott váci püspök előbb a 101. évében elhunyt Bálint Györgyről beszélt: „Próbálta elmondani, meggyőzni mindenkit, hogy a kert, a gazdálkodás mennyi örömet ad.” Majd úgy folytatta: „Eőry Ajándok doktor úr a Máltai Szeretetszolgálatban a hajléktalanokért élt. Végtelen szeretettel és türelemmel hajolt le azokhoz a betegekhez, akiket az aluljárókban vagy az utcákon talált, hogy reményt, vigasztalást adjon neki, hogy gyógyítsa őket”. Bogdán Lászlóról pedig megemlítette: „Egész életében azért küzdött, hogy eloszlassa az előítéleteket, és ahogy szokta mondani, hogy őket cigányokat is embernek tekintsük.”

– Örökséget hagytak nekünk, amit jó lenne folytatnunk – mondta Beer Miklós, aki szerint hiányozni fog majd ez a három ember, ám úgy hiszi, sokan fognak a helyükre állni és sokan tudják folytatni azt a hitet átadó küldetést, amit e három ember elkezdett.

„Nem akarok címlap-cigány lenni!” – Bogdán László emlékére
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,735lájkolóTetszik
3,783követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jourová: Brüsszel az év végéig reflektálhat a veszélyhelyzet idején hozott kormányzati intézkedésekre

Szél Bernadett levelére válaszolt az Európai Bizottság alelnöke. A Bizottság aggódik a rémhírek terjesztésével kapcsolatos új rendelkezések miatt.