HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Rogán Antaltó...

Rogán Antaltól Gulyás Gergelyhez került a Fertő-tó fejlesztése

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Elkerültek a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-től a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. tulajdonosi jogai. A jogokat a jövőben a Gulyás Gergely miniszter által vezetett Miniszterelnökség gyakorolja.

A Hvg.hu ezzel kapcsolatban arra emlékeztet, hogy a turisztikai ügynökség Rogán Antal miniszterlenöki kabinetfőnökhöz tartozik. Mint írják, Máger Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter rendelete azért fontos, mert a területen tervezett nagy beruházás heves vitát váltott ki.

A védett területek miatt aggódó UNESCO figyelmeztetése a soproni városi önkormányzat rendkívüli közgyűlésén is szóba került. A beruházással megbízott Sopron–Fertő Turisztikai Nonprofit Zrt. vezetője, a helyi KDNP alelnöke, Kárpáti Béla ott volt, de nem reagált az ellenzék kérdéseire.

A Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. többek között egy százszobás szálloda, apartmanok és ökocentrum építését tervezi a tónál.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,544lájkolóTetszik
3,763követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek