HIRDETÉS
HIRDETÉS

Üzbegisztánba irányítaná a magyar vállalatokat Szijjártó Péter

Szerző: | 2020. július 16., 08:13 | Belföld, Külföld

Szijjártó Péter Üzbegisztánban (Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Üzbegisztán kifejezetten olyan hely, ahol a magyar vállalatoknak érdemes lesz megjelenniük az elkövetkezendő időszakban – így fogalmazott az éppen a közép-ázsiai országban tárgyaló Szijjártó Péter.

A külügyminiszter egy rövid videóban számolt be arról, hogy „kedvező eredményekkel kecsegtető” megbeszéléseket folytatott már a helyi külügyminiszterrel, illetve a gazdaságfejlesztésért felelős miniszterelnök-helyettessel. Hátravan még – mások mellett –az energetikáért és a felsőoktatásért felelős miniszter, de lesznek egyeztetések az iparkamara vezetőivel is.

Szijjártó Péter szavai szerint „ha minden így megy tovább”, akkor jó eséllyel komoly gazdasági eredményekről fog majd később beszámolni.

A külügy vezetője korábban már egy másik, bő félperces videót is feltöltött – ahogy írta – a megérkezése utáni üzbég fogadtatásról. Zene, tánc, helyi nevezetességek, helyi szokások egyaránt láthatók benne.

Security Check Required

Címkék: külügy, Szijjártó Péter, Üzbegisztán


HIRDETÉS
Parittya

Parittya

Az oktondi erőfitogtatás nemcsak a hétköznapi muszklibajnokok sajátja. A nagy multinacionális vállalatoké is. Ők a gazdasági élet izompacsirtái. Sosem mutatkoznak pőre valójukban.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest