HIRDETÉS

Cikklapozó

A szerb kormány visszavonta a sajtó kommunikációját büntető rendeletét

Óriás felháborodást keltett, hogy őrizetbe vettek egy újságírót rémhírterjesztés miatt, mert egy helyi kórházban uralkodó állapotokról írt.

Az Európai Bizottság elnöke aggódik a magyar kormány intézkedései miatt, de pénzt is oszt

Túl messzire megy az uniós országok egy része – mondta Ursula von der Leyen bizottsági elnök Magyarországra utalva. Ettől függetlenül százmilliárd eurós mentőcsomagot állítottak össze a tagországoknak.

Az idősek kapják először a koronavírus-oltást, ha meglesz a vakcina

Legkorábban ősz végére érkezhet az oltóanyag. Egyelőre az influenza dominál, a felső légúti megbetegedéseknek alig öt százalékát okozza a koronavírus.

Van pénz a védekezésre: Soha nem látott nyereséget ért el az MNB

A forint gyengülésének és az arany árfolyam-változásának köszönhetően több mint negyed milliárd forintnyi nyereséget ért el tavaly a Magyar Nemzeti Bank, s azt április 3-án át is utalja a költségvetésnek.

Európa kómában

Európa most hadban áll – felelőtlenségének, impotenciájának és vakságának már konkrét halottjai vannak. Vajon mi kell az ébredéshez?

Félmilliárd forintra pályázhatnak a luxushotelek

Miközben az ágazat agóniában vergődik koronavírus-járvány miatt, a szállodaipar luxusfejlesztéseit támogatja a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program.

Egyértelműen növekszik a fertőzöttek száma az egész országban

Eddig 32 feljelentést tettek rémhírterjesztés miatt és csaknem 1200 embert figyelmeztettek a kijárási korlátozás szabályainak megszegéséért.