HIRDETÉS

Cikklapozó

Trianon az Isztrián

Miként írhatok én magyar tematikájú regényt egy horvát kikötővárosról. És miként lehet az, hogy a román kolléganő városának van eredeti magyar neve is?

Belebukhat-e főtanácsadója, a brexitguru bakijába Boris Johnson?

„Egy szabály önnek, egy meg mindenki másnak?” – kérdezik a feldühödött britek, miután a kormányfő tanácsadója kissé másképp értelmezte a kötelező házikarantén foglamát.

A honvédelmi miniszter megkoszorúzta a Magyar Hősök Emlékkövét

A magyar hősök emléknapja alkalmából Benkő Tibor honvédelmi miniszter koszorút helyezett el Budapesten, a Hősök terén a Magyar Hősök Emlékkövénél.

Ketten haltak meg a koronavírus miatt vasárnapra

9 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, ezzel 3876 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Újabb késelés, ezúttal Gyulán

A rendőrök előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint késsel megsebesített két embert. Az egyik sérült meghalt.

Nem viselt maszkot a román miniszterelnök: megbírságolták

3000 lejre bírságolták Ludovic Orban román miniszterelnököt a saját kormánya által hozott járványügyi előírások megszegése miatt.

Meghaladta a hatmilliót a fertőzöttek száma

A világban 6 060 207-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 369 156, a gyógyultaké pedig 2 456 790-re emelkedett.

Paraziták és galandférgek – Houellebecq és Lévy könyvéről

Houellebecq és Lévy kitárgyalnak mindent a szüleiktől kezdve az algériai szegénységen és Baudelaire megítélésén át egészen az iszlamizmusig, Nietzschéig és a francia történelemig.

Területi követelések a Holdon

Jég, ritkaföldfémek, platina és sok minden más: a Hold vonzó célterület a Föld nagyhatalmai számára. Indulhat a mellékbolygó gyarmatosítása?

Kormányszóvivő: A járványveszély továbbra sem múlt el

Az új nemzeti konzultációról, a hiteltörlesztési moratóriumról, a babaváró támogatásról és többek között az iskolaőrség felállításáról is beszélt Facebook-videójában Szentkirályi Alexandra.