Kezdőlap Életmód Durva kísérle...

Durva kísérletben mutatták be a különbséget a hagyományos és az e-cigaretta között

Noha az emberi szervezetre gyakorolt hosszútávú hatásairól továbbra is komoly tudományos viták folynak, az elektromos cigaretta, vagy ahogy sokan ismerik, az e-cigi egy friss kísérlet szerint szemmel láthatóan kevésbé szennyezi a tüdőt. A brit közegészségügyi hivatal ezt – egyhavi füstadag „elszívásával” – illusztrálta egy rövid videón, amelyet a BBC mutatott be.

HIRDETÉS

Mindez persze nem jelenti azt, hogy e-cigizni jó, sőt, egy idei amerikai felmérés szerint használata megháromszorozza a szívroham esélyét, ráadásul sokakat a hagyományos dohányzásról sem szoktat le.

A legjobb tehát az, ha végleg sikerül mindennemű dohányzásról leszoknia az embernek, ám, ha valaki a klasszikus cigarettáról képes legalább teljes mértékben e-cigire átváltani, a tüdejében már akkor olyan változás állhat be, mint amit a videóra kattintva láthat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,630lájkolóTetszik
1,786követőKövetés
14,453feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szellemét a tűz nem égeté meg – Magyar Hang-ajánló

Látogatás 2019 roma hősénél és a keleméri bárányfarmon, interjú Ragályi Elemérrel, Böjte Csabával és Versegi Beáta coach-szerzetesnővel. Csütörtöktől itt a friss Magyar Hang!

Kiemelt cikkek

Egy mindenes feljegyzései (43. rész)

Ámde az öröm mint mindig, ezúttal is legyőzi a fájdalmat, hiszen megjött a gólya, ezer nagyobb bajt és veszélyt legyőzve.