HIRDETÉS
Kezdőlap Életmód Durva kísérle...

Durva kísérletben mutatták be a különbséget a hagyományos és az e-cigaretta között

HIRDETÉS

Noha az emberi szervezetre gyakorolt hosszútávú hatásairól továbbra is komoly tudományos viták folynak, az elektromos cigaretta, vagy ahogy sokan ismerik, az e-cigi egy friss kísérlet szerint szemmel láthatóan kevésbé szennyezi a tüdőt. A brit közegészségügyi hivatal ezt – egyhavi füstadag „elszívásával” – illusztrálta egy rövid videón, amelyet a BBC mutatott be.

HIRDETÉS

Mindez persze nem jelenti azt, hogy e-cigizni jó, sőt, egy idei amerikai felmérés szerint használata megháromszorozza a szívroham esélyét, ráadásul sokakat a hagyományos dohányzásról sem szoktat le.

A legjobb tehát az, ha végleg sikerül mindennemű dohányzásról leszoknia az embernek, ám, ha valaki a klasszikus cigarettáról képes legalább teljes mértékben e-cigire átváltani, a tüdejében már akkor olyan változás állhat be, mint amit a videóra kattintva láthat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,974lájkolóTetszik
2,422követőKövetés
16,841feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán hamis mítoszt épít – Magyar Hang-ajánló

Németh Miklós- és Gémesi György-interjú; megszólal a „kutyagyilkos bisztró” pultosa; gyerekkönyvmelléklet; vajteszt. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Püspökké szentelték Marton Zsoltot

Felszentelték és beiktatták főpásztori hivatalába Marton Zsoltot. A budapesti Központi Papnevelő Intézet rektora Beer Miklóst váltja a váci egyházmegye élén.

Savazz rá

A vizsga