HIRDETÉS
Kezdőlap Életmód Durva kísérle...

Durva kísérletben mutatták be a különbséget a hagyományos és az e-cigaretta között

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Noha az emberi szervezetre gyakorolt hosszú távú hatásairól továbbra is komoly tudományos viták folynak, az elektromos cigaretta, vagy ahogy sokan ismerik, az e-cigi egy friss kísérlet szerint szemmel láthatóan kevésbé szennyezi a tüdőt. A brit közegészségügyi hivatal ezt – egyhavi füstadag „elszívásával” – illusztrálta egy rövid videón, amelyet a BBC mutatott be.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy e-cigizni jó, sőt egy idei amerikai felmérés szerint használata megháromszorozza a szívroham esélyét, ráadásul sokakat a hagyományos dohányzásról sem szoktat le.

A legjobb tehát az, ha végleg sikerül mindennemű dohányzásról leszoknia az embernek, ám, ha valaki a klasszikus cigarettáról képes legalább teljes mértékben e-cigire átváltani, a tüdejében már akkor olyan változás állhat be, mint amit a videóra kattintva láthat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,564lájkolóTetszik
3,459követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Mostoha

Valótlanul állítottuk, hogy családunkban minden rendben van. A valóság ezzel szemben az, hogy semmi sem volt rendben.