HIRDETÉS
Kezdőlap Életmód Érdemes-e hár...

Érdemes-e háromszoros árat fizetni egy vajért?

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Nem is gondoltuk, mekkora fába vágjuk a fejszénket, amikor rászántuk magunkat a vajtesztre. Miután húzós az ára, és telített zsírsavtartalma miatt egy időben rossz hírét keltették, a magyarok ötödannyi (fejenként alig több mint egy kilogrammot) vajat esznek egy évben, mint az uniós átlagpolgár. Ennek ellenére bőséges belőle a kínálat, így megpróbáltunk olyan termékeket választani, amelyek a nagy üzletláncokban mindenki számára elérhetők. Összesen 17 darab jött össze, de az összetételt nem eléggé figyelve tettük őket a kosarunkba. Így utólag voltunk kénytelenek néhányat diszkvalifikálni, mert a tejzsírtartalmuk kevesebb volt 80 százaléknál, vagyis „csak” háromnegyed zsíros vajnak vagy vajkészítménynek lehetett őket nevezni.

HIRDETÉS

(…)

Termékteszt: egyik parizerrel és virslivel sem kínálnánk meg barátainkat | Magyar Hang

Az ismert gyártók vajait minősítettük Csíki Sándor gasztronómiai szakértő és étteremkritikus segítségével. A jó hír az, hogy drámai különbségek nincsenek köztük, és – egyes, korábban kóstolt húskészítményekkel ellentétben – mindegyik nagy biztonsággal fogyasztható és használható sütéshez-főzéshez. A fő kérdés inkább az lett, hogy a prémiumvajak tényleg annyival jobbak-e, hogy érdemes akár háromszor annyit áldozni rájuk, illetve hogyan szerepeltek tesztünkben a magyar termékek.

(…)

HIRDETÉS

Melyik lett a legjobb vaj? A tapasztalatokért és az eredményért keresse a Magyar Hang augusztus 23-án megjelent 2019/34. számát!

Hetilapunkat megvásárolhatja jövő csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/34. számban? Itt megnézheti!

Melyik lett a legjobb vaj? A tapasztalatokért és az eredményért keresse a Magyar Hang

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Facsinay Kinga
Facsinay Kinga
A Magyar Hang gazdasági újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,730lájkolóTetszik
2,955követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A Vice Romania grafikája a román állampolgárság-bizniszről

Ezrével lesznek uniós állampolgárok oroszok, ukránok, moldovaiak és fehéroroszok

Egy kiszivárgott minisztériumi dokumentum szerint sokan soron kívül, törvénytelenül, megfelelő iratok hiányában is megkapják az iratokat Romániában.