HIRDETÉS

Előfizetés és támogatás

A Magyar Hang teljesen független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál. Függetlenségünket az teszi lehetővé, hogy kizárólag előfizetési díjakból és olvasói felajánlásokból működtetjük hetilapunkat, portálunkat, és készítjük a műsorokat.

Ha szeretné, hogy jövőre is legyünk, kérjük fizessen elő péntekenként megjelenő hetilapunkra, vagy támogassa a szerkesztőséget az alábbi módok egyikén!

Hetilap

Péntekenként megjelenő hetilapunk minden héten az ön postaládájában! Honlapunkon közvetlenül megrendelheti a Magyar Hangot, ez esetben banki átutalással tud fizetni, de kérhet csekket is. Előfizetési díjaink (nyomtatott, áfával): 3 havi előfizetés:    5850 Ft 6 havi előfizetés:   11 700 Ft 12 havi előfizetés: 23 400 Ft (Éves előfizetés esetén Magyar Hang-os szövettáskát, konyhai kötényt, vagy egy darab, a következő Kötöttfogás Extrára szóló tiszteletjegyet küldünk ajándékba.)

Karácsonyi előfizetési ajánlatunkat itt találja!

Ezen lehetőségek mellett a Magyar Postánál is köthet előfizetést, a hivatalokban, vagy a kézbesítőknél. Az [email protected] email címen is jelezheti előfizetési igényét, válaszlevélben küldünk egy kitöltendő adatlapot. Valamint kereshet minket telefonon is. (Telefonszámainkat megtalálja itt.)

Fizessen elő lapunk digitális változatára!

Fizessen elő közvetlenül a kiadónál kedvezményes áron, mi pedig minden héten elküldjük a lapot PDF-ben! Előfizetési díjaink (digitális, PDF-formátumban, áfával): 3 havi előfizetés:         5 500.- Ft 6 havi előfizetés:        10 000.- Ft 12 havi előfizetés:      19 000.- Ft (Éves előfizetés esetén Magyar Hang-os szövettáskát, konyhai kötényt, vagy egy darab, a következő Kötöttfogás Extrára szóló tiszteletjegyet küldünk ajándékba.)

Karácsonyi előfizetési ajánlatunkat itt találja!

Számainkat egyenként is megvásárolhatja, írjon e-mailt az [email protected]! régi lapszám:             200.- Ft/darab új lapszám:                420.- Ft/darab Számainkat a Digitalstandon is megvásárolhatja, illetve ott is előfizethet a lapra.

Ajándékutalvány

Ha szeretné szeretteit hetilapunkkal megajándékozni, most megteheti: ha közvetlenül a kiadónál fizet elő, díszes ajándékkártyát küldünk postán, hogy át tudja adni! Ehhez annyit kell tennie, hogy a megrendeléskor bepipálja az ajándékkártyát kérek négyzetet.

Karácsonyi előfizetési ajánlatunkat itt találja!

Zavarja, hogy a szülők-nagyszülők otthon csak a propagandát látják? Külföldön él, és érdekli, ami Magyarországon történik? Olvassa külföldön a digitális változatot, mi pedig elküldjük a nyomtatott lapot Magyarországon élő szüleinek, nagyszüleinek! Ára (áfával): 3 havi előfizetés: 25 euró 6 havi előfizetés: 45 euró 12 havi előfizetés: 85 euró (Éves előfizetés esetén Magyar Hang-os szövettáskát küldünk ajándékba, vagy egy darab tiszteletjegyet a következő Kötöttfogás Extrára.)

Karácsonyi előfizetési ajánlatunkat itt találja!

Patreon támogatás

Közösségi finanszírozás a ma már nagyon sokak által használt Patreon.com-on. Itt lehetősége van havi fix összeggel támogatni minket, de egyszeri adományt is felajánlhat.

A Patreonon befolyt támogatásokat napi működésünkre, műsorokra, valamint fejlesztésre fordítjuk.

(További információk a Patreonról)

Támogatás számlára utalással

Az átutalással beérkező adományok egy részét a lap működési költségeire, másik részét pedig műsorok készítésére fordítjuk.

Ide várjuk adományaikat:

Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt.
Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP)
Ha adományával kifejezetten a Kötöttfogás című műsort kívánja támogatni, akkor a megjegyzésben mindenképpen tüntesse fel: „Kötöttfogás”!

Ha külföldről akar utalni:
HU58117020362072412000000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB
Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Nagyon köszönjük!

Ha a felsoroltaktól eltérő módon támogatná a Magyar Hangot, vagy kérdése van a támogatás lehetőségeiről, kérjük, írjon a [email protected] címre!