HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Donáth Anna: ...

Donáth Anna: Nem a „lájkokon” múlik a siker

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Cáfolja Donáth Anna, a párt frissen megválasztott EP-képviselője, hogy a Momentum lenne az új SZDSZ. A DK választási eredményére érkező reakciók kapcsán pedig fontosnak tartja leszögezni: Dobrev Klára munkájának köszönhető az eredmény. Interjú az EP-választáson 9,9 százalékot szerzett párt alelnökével.

Részletek a Magyar Hang június 14-i (2019/24.) számában, pénteken megjelent interjúból!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Török Gábor mellett többen is úgy értékelték az EP-választások eredményét, hogy a DK lehet az új MSZP, a Momentum pedig az új SZDSZ. Hogy tetszik a párhuzam?
– Szomorú, hogy az elemzők sem tudnak kilépni a régi megszokottból. A Momentum épp attól sikeres, hogy egy új, friss, sikeres csapat. Olyanok alkotják, akik soha nem politizáltak. Nemcsak a korra gondolok itt: kívül-belül fiatal közeg ez, idősebb tagjainkban is hihetetlen motivációval, energiával. Nem hiszem, hogy Magyarországon ilyen korábban lett volna. Persze lehetnek közös értékek, bár az emberi jogok tiszteletben tartása egy jól működő demokráciában jobbtól balig alapvető lenne. Mi pedig szeretnénk eljutni odáig, hogy Magyarországon az alapvető emberi jogokat senki ne kérdőjelezze meg.

Török Gábor: Ha egyszer Orbán varázsa elvész… | Magyar Hang

(…)

HIRDETÉS

– Közben a kormánymédia meg is kezdte a lejáratást önök ellen. Megtudhattuk, hogy Cseh Katalin táncolt már Gyurcsány közelében, de azt is, hogy beszélgetett az abortuszról Papp Réka Kingával. Mit lehet ezekkel a támadásokkal kezdeni? Jó megoldás nem reagálni rájuk?
– Ilyen támadások voltak és lesznek is. Ha a propaganda ennyire nevetséges, apró részletekből csinál ügyet, az azt jelenti, hogy tényezőként kezdett minket kezelni. Akit a propaganda nem akar kicsinálni, nem létezik a politikai térben. Ezek persze egyelőre ártalmatlan kezdeményezések, és biztos vagyok benne, hogy súlyosabb támadások is érnek majd minket.

Fontos tudatosítanunk, hogy nem szabad az ilyen cikkeknek felülni. A klubrádiós felvételt például meg sem hallgatták sokan, csak a kormánymédia értelmezését olvasták. Nem gondolom, hogy rögtön be kell feszülni, sajtótájékoztatót tartani. De el kell tudnunk mondani, hogy valójában mi az igazság. Például az említett esetre egy Facebook-live kérdezz-felelek esemény keretében reagált Cseh Katalin. Ilyen alkalmakat egyébként rendszeresen fogunk tartani, hogy bárki őszintén feltehessen kérdéseket nekünk. A propagandával leginkább úgy tudjuk felvenni a versenyt, ha nem szorulunk bele a reakciókényszerbe.

Új játékos a pályán | Magyar Hang

(…)

HIRDETÉS

A terepmunka, vagy a Facebook-jelenlét hozta az EP-választási sikert? Mi áll a DK sikere mögött? Mit gondol Gyurcsány Ferencről? Az önkormányzati választásra kötött megegyezéseket nem kellene újratárgyalni? Ki lesz a közös jelölt a IX. kerületben? Kerpel-Fronius Gábor miben tud jobb lenni, mint a többi induló, Kálmán Olga, Puzsér Róbert vagy Karácsony Gergely? Mi a Momentum víziója? Tudatosan erősítenék a zöldebb oldalát a pártnak? Miben értenek egyet, vagy vitáznak édesapjával, az MSZP korábbi parlamenti képviselőjével, Donáth László evangélikus lelkésszel? A válaszokat keresse a Magyar Hang június 14-én megjelent 2019/24. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/24. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,973lájkolóTetszik
3,646követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek