HIRDETÉS
Kezdőlap Publicisztika Ki olvasott j...

Ki olvasott jó fideszes cikket a klímakatasztrófáról?

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Már neve is van: klímahisztéria.

A Fideszben és holdudvarában így beszélnek a klímaváltozás miatti aggodalomról. És ha elutaznak valami mediterrán nyaralóhelyre, ahol a szélsőséges időjárás miatt épp 15 fok van meg jégeső, akkor vigyorogva posztolnak, hogy na, tessék, haladókáim, ez nektek a felmelegedés. Meg úgy általában is elröhögcsélnek az egészen, mert a sok hülye libsi már megint talált magának valami sivalkodnivalót.

Hogy miért? Rém egyszerű: Európában a zöldek előretörtek, márpedig a zöldeknek és a liberálisoknak elég nagy a közös részhalmaza, és más se hiányzik mint egy erős zöldmozgalom Magyarországon. Ez lenne tehát a politikai képlet, ami miatt keresztény-konzervatívként vihogni kell például azon, ha valaki megpróbál kevesebb műanyagpalackot az utódjai utódjainak a sokadik utódjaira hagyni.

Olvastam egy hozzászólást az egyik sokadik erről szóló vitában, és be kell látnom, ez a kisördög ott ücsörög az én vállamon is folyamatosan a fülembe sutyorogva, miszerint milyen kár, hogy a körberöhögött klímakatasztrófa következményeit nem csak a cinikus tagadóknak kell elviselniük.

Ám pislákol a fény az alagút végén!

HIRDETÉS

Schneller Domonkos, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára írt eszmefuttatást minderről a Mandineren.

Íme, a vezérgondolat:

„…nem látom be, hogy a szemünk láttára zajló éghajlatváltozás tagadása mitől is volna konzervatív virtus.”

Úgyhogy most az jön, hogy érdemes figyelni Schneller Domonkos karrierjét, mert ha a kormány (és csatolmányai) is ebbe az irányba fordulnak, azzal mindenki jól jár. Egy ilyen kommunikációs hátraarcot meg simán elviselhetünk a jó cél érdekében. Meg amúgy is megszoktuk már az ilyesmit.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,479követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek