HIRDETÉS
Kezdőlap Publicisztika Ki olvasott j...

Ki olvasott jó fideszes cikket a klímakatasztrófáról?

HIRDETÉS

Már neve is van: klímahisztéria.

A Fideszben és holdudvarában így beszélnek a klímaváltozás miatti aggodalomról. És ha elutaznak valami mediterrán nyaralóhelyre, ahol a szélsőséges időjárás miatt épp 15 fok van meg jégeső, akkor vigyorogva posztolnak, hogy na, tessék, haladókáim, ez nektek a felmelegedés. Meg úgy általában is elröhögcsélnek az egészen, mert a sok hülye libsi már megint talált magának valami sivalkodnivalót.

HIRDETÉS

Hogy miért? Rém egyszerű: Európában a zöldek előretörtek, márpedig a zöldeknek és a liberálisoknak elég nagy a közös részhalmaza, és más se hiányzik mint egy erős zöldmozgalom Magyarországon. Ez lenne tehát a politikai képlet, ami miatt keresztény-konzervatívként vihogni kell például azon, ha valaki megpróbál kevesebb műanyagpalackot az utódjai utódjainak a sokadik utódjaira hagyni.

Olvastam egy hozzászólást az egyik sokadik erről szóló vitában, és be kell látnom, ez a kisördög ott ücsörög az én vállamon is folyamatosan a fülembe sutyorogva, miszerint milyen kár, hogy a körberöhögött klímakatasztrófa következményeit nem csak a cinikus tagadóknak kell elviselniük.

Ám pislákol a fény az alagút végén!

Schneller Domonkos, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára írt eszmefuttatást minderről a Mandineren.

HIRDETÉS

Íme, a vezérgondolat:

„…nem látom be, hogy a szemünk láttára zajló éghajlatváltozás tagadása mitől is volna konzervatív virtus.”

Úgyhogy most az jön, hogy érdemes figyelni Schneller Domonkos karrierjét, mert ha a kormány (és csatolmányai) is ebbe az irányba fordulnak, azzal mindenki jól jár. Egy ilyen kommunikációs hátraarcot meg simán elviselhetünk a jó cél érdekében. Meg amúgy is megszoktuk már az ilyesmit.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,436lájkolóTetszik
2,551követőKövetés
17,200feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gyűlöletkeltés időpocsékolás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csukás Istvánnal és Pálinkás Józseffel. Mennyit ér egy élet? Tiborc beszámolója az Electrolux nyíregyházi gyárából. Keresse a Magyar Hangot, mostantól plusz négy oldalon!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem volt mozdonyvezető, nem jártak a vonatok

A Közlekedő Tömeg Egyesület információi szerint szeptember 17-én négy elővárosi vonat azért nem indult el a végállomásról, mert nem volt rájuk mozdonyvezető.

Nekünk harangoztak?

Mennyit ér egy élet?