24.hu: Teniszszövetségi vezető lehet Rogán-Gaál Cecília

24.hu: Teniszszövetségi vezető lehet Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecília, a Nakama & Partners Kft. ügyvezető igazgatója (balról a második) és Zsolnai Endre, a Mikulásgyár alapítója (jobboldalt) a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris Parkban 2018. november 30-án. Mögöttük Jáksó László műsorvezető, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rogán-Gaál Cecília lehet a teniszszövetség egyik vezetője – írja a 24.hu. A portál értesülése szerint a 3,8 milliárd forintnyi tartozást felhalmozó sportszövetség élén már a kormánypártok számára is kellemetlen a Fidesz országgyűlési képviselője, Szűcs Lajos. Ezért ugyan hajlandóak a konszolidációra kért 3,5 milliárd forintot biztosítani, de ennek feltétele Szűcs Lajos menesztése. Ugyanakkor továbbra is fideszes politikust szeretnének látni a szövetség élén, de még nem dőlt el, ki lenne az. 

A hírek szerint Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárának neve is felvetődött, de ő nem nagyon hajlik a tisztség elvállalására. (Tuzson Bence és Dióssi Csaba dunakeszi polgármester ellen egyébként a napokban feljelentést tettek a kijárási korlátozások megsértése miatt.)

A 24.hu szerint az elnökségi tagságra, vagy akár az egyik vezető tisztségviselői pozícióra is esélyes lehet Rogán-Gaál Cecília. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal korábbi felesége – aki régebben maga is versenyszerűen teniszezett, és ma már edzői végzettséggel is rendelkezik – a Városmajorban működő Budai Tenisz Centrum (BTC) felügyelőbizottsági tagja lett tavaly szeptemberben.

A portál megkeresésére Rogán-Gaál Cecília nem reagált. 

A szövetség új vezetőinek megválasztására június 12-én kerülhet sor, amikorra rendkívüli, teljes tisztújító közgyűlést rendelt el a Magyar Teniszszövetség, azaz elnököt, alelnököket és elnökségi tagokat is választanak majd.