Kezdőlap Gazdaság Lakástakaréko...

Lakástakarékok: itt a határidő, hogy meddig lehet még szerződni

Miután kedden gyorsított eljárással megszavazta a parlament a törvényt, a mai az utolsó nap, amikor még lehet állami támogatással lakástakarék-szerződést kötni – tudta meg a szolgáltatóktól a Bank360 pénzügyi szakportálok.

HIRDETÉS

Az OTP Lakástakarék hivatalos menetrendje szerint október 16. az utolsó nap, amikor még van lehetőség szerződni. A partneri szerződéskötés esetén a szerződés leadási határideje a szerződéskötést követő második munkanap, vagyis csütörtök. És a szerződés megkötését követően a lehető leghamarabb, de legkésőbb október 31-ig kell megtenni az első befizetést.

Az Erste Lakástakarék menetrendje szerint a már aláírt, mai dátummal ellátott ajánlatokat legkésőbb péntekig kell eljuttatni a pénztárhoz.

A másik két pénztárhoz hasonlóan a Fundamenta Lakáskasszánál is csak a mai dátummal köthető új ajánlat, arra számítva, hogy Áder János köztársasági elnök még a mai napon aláírja a módosítást, amely így holnaptól lesz hatályos. A Fundamentánál az aláírt szerződések beküldésére 3 munkanap áll rendelkezésre. A Kamatbónusz és más akciók szintén addig maradnak, amíg az állami támogatás elérhető, utána kivezetésre kerülnek – értesült a Bank360.

Az egész javaslat egy nap alatt ment át a parlamenten. Hétfőn nyújtotta be Bánki Erik a javaslatot, kedd délelőtt pedig meg is szavazta a fidesz–KDNP-s többség.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,661lájkolóTetszik
1,802követőKövetés
14,481feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szellemét a tűz nem égeté meg – Magyar Hang-ajánló

Látogatás 2019 roma hősénél és a keleméri bárányfarmon, interjú Ragályi Elemérrel, Böjte Csabával és Versegi Beáta coach-szerzetesnővel. Csütörtöktől itt a friss Magyar Hang!

Kiemelt cikkek

Ki védi meg az európai szavazót?

A májusi EP-választások idején is szabadon, az üzemeltetők felelősségre vonása nélkül terjedhetnek majd az álhírek és dezinformációk a közösségi oldalakon.

Az akció átka