Kezdőlap Gazdaság Lakástakaréko...

Lakástakarékok: itt a határidő, hogy meddig lehet még szerződni

Miután kedden gyorsított eljárással megszavazta a parlament a törvényt, a mai az utolsó nap, amikor még lehet állami támogatással lakástakarék-szerződést kötni – tudta meg a szolgáltatóktól a Bank360 pénzügyi szakportálok.

HIRDETÉS

Az OTP Lakástakarék hivatalos menetrendje szerint október 16. az utolsó nap, amikor még van lehetőség szerződni. A partneri szerződéskötés esetén a szerződés leadási határideje a szerződéskötést követő második munkanap, vagyis csütörtök. És a szerződés megkötését követően a lehető leghamarabb, de legkésőbb október 31-ig kell megtenni az első befizetést.

Az Erste Lakástakarék menetrendje szerint a már aláírt, mai dátummal ellátott ajánlatokat legkésőbb péntekig kell eljuttatni a pénztárhoz.

A másik két pénztárhoz hasonlóan a Fundamenta Lakáskasszánál is csak a mai dátummal köthető új ajánlat, arra számítva, hogy Áder János köztársasági elnök még a mai napon aláírja a módosítást, amely így holnaptól lesz hatályos. A Fundamentánál az aláírt szerződések beküldésére 3 munkanap áll rendelkezésre. A Kamatbónusz és más akciók szintén addig maradnak, amíg az állami támogatás elérhető, utána kivezetésre kerülnek – tudta meg a Bank360.

Az egész javaslat egy nap alatt ment át a parlamenten. Hétfőn nyújtotta be Bánki Erik a javaslatot, kedd délelőtt pedig meg is szavazta a Fidesz–KDNP-s többség.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,351lájkolóTetszik
1,091követőKövetés
11,850feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Dolgoznék, de már nem kellek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi harmadik számunk jelenik meg január 18-án, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek

A törzs matrónájából lesz a legkegyetlenebb maffiavezér

Kizsákmányolásról és kölcsönös meg nem értésről mesél Az átkelés madarai. A helyi hagyományok feladása mutatja a fokozatos erkölcsi romlást.

Törv. védve