HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Mészáros Lőri...

Mészáros Lőrincék már át is vették a TV2-t

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Andy Vajna január 20-i halála után négy nappal már át is alakították a TV2 vezetését, Vaszily Miklós lett az elnök – tudta meg a cégadatokból a Válasz Online.

HIRDETÉS

Január 24-én a TV2 Média Csoport Zrt. rendkívüli közgyűlést tartott, ráadásul különös helyszínen. Nem a csatorna zuglói, Róna utcai székházában, nem is a Vajna-tulajdonú vállalatok Rákóczi úti főhadiszállásán. Hanem az Andrássy út 59. szám alatti villaépületben, amely Mészáros Lőrinc tőzsdei társaságainak központja – írta a Válasz Online.

Vajna helyett az igazgatóság egy másik addigi tagja, az Echo Tv vezéreként is működő Vaszily Miklós lett a TV2 elnöke. A megújult igazgatóság tagja lett a Mészáros-féle tőzsdei cégek jogi képviseletét ellátó Kertész Tamás József, valamint a felcsúti expolgármester érdekeltségeivel régóta szimbiózisban működő Duna Aszfalt Kft. ügyvédje, Czira Szabolcs Sándor – aki nem mellékesen az útépítő céget birtokló Szíjj László veje.

A Válasz Online ehhez a körhöz sorolja Barna Zsoltot is, aki az MKB Bank bejövetele óta erősíti a csúcstestületet.

HIRDETÉS

A Vajna-pártiakhoz a csatornavezér Dirk Gerkens, a vele mindig együtt mozgó Rákosi Tamás, valamint Horváth Balázs, a Rogán Antal–Habony Árpád-féle kommunikációs élcsapathoz kötődő ügyvéd maradt az igazgatóság tagja. Továbbá – talán a végtisztesség jegyében – beülhetett még újoncként a TV2 irányítói közé Andy Vajna állandó cégtársa, az amerikai illetőségű Samuel R. Falconello.

Az állás négy-négy lenne, az elnökkel viszont Mészárosék vannak többségben.

A Válasz Online cikkéből további érdekességek kerülnek ki például Mészáros és Csányi köreinek összefonódásáról.

A sajtóban már ősszel megjelentek az arról szóló hírek, hogy Mészárosék átveszik Andy Vajnától a médiaérdekeltségeit.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,463lájkolóTetszik
3,045követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A használt, kidobásra ítélt matracokkal menekültek millióit lehetne etetni

Ideje lenne kormányzati támogatást is adni a földön kívüli létformák kutatására; a briteknél 2050-ig kivezeteik a gázfűtést; kísérleti temetkezési típus csökkentheti a széndioxid-kibocsátást – e heti tudományos lapszemlénk.

Kampányszünet?