HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Horvátországb...

Horvátországban terjeszkedik a Fidesz-média

HIRDETÉS

Orbán médiapolipja megszerzi a Z1-et – ezzel a címmel tudósít a horvát Nacional cikke arról, hogy egy helyi zágrábi televíziócsatorna tulajdonosai igen nagylelkű vételi szándéknyilatkozatot kaptak egy magyar médiakonzorciumtól.

HIRDETÉS

A lap szerint szemmel látható a szándék, hogy a szlovén modell szerint a Z1 televízión keresztül gyakoroljanak hatást a horvát parlamenti- és elnökválasztásra.

Habonyizmus balkáni körúton, kevesebb sikerrel | Magyar Hang

Bár próbálkoznak, se a migrációt, se Soros Györgyöt nem tudják annyira a közbeszéd tárgyává tenni, mint itthon.

A horvát lap megemlíti, hogy az Orbán Viktorhoz közeli oligarcha, Schatz Péter – akinek egyébként szlovéniai és macedóniai sajtóérdekeltségei is vannak – nemrég jelentette be a horvát médiapiacon indított magyar médiaműveletet. Így január 22-én szándéknyilatkozatot küldött Nenad Bracunnak, a Z1 igazgatójának, melyben jelezte, hogy többségi részesedést vásárolna a Z1 televízió Kft.-ben.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,850lájkolóTetszik
2,404követőKövetés
16,749feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A Fidesz és a Facebook: cenzúra ott, cenzúra itt

A kormánypártot nem a ngy techcégek működésének anomáliái zavarják, hanem az, hogy azokat nem ő uralja. Álhírgyártásban, manipulációban sem tűri a konkurenciát.