HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Horvátországb...

Horvátországban terjeszkedik a Fidesz-média

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Orbán médiapolipja megszerzi a Z1-et – ezzel a címmel tudósít a horvát Nacional cikke arról, hogy egy helyi zágrábi televíziócsatorna tulajdonosai igen nagylelkű vételi szándéknyilatkozatot kaptak egy magyar médiakonzorciumtól.

A lap szerint szemmel látható a szándék, hogy a szlovén modell szerint a Z1 televízión keresztül gyakoroljanak hatást a horvát parlamenti- és elnökválasztásra.

Habonyizmus balkáni körúton, kevesebb sikerrel | Magyar Hang

Bár próbálkoznak, se a migrációt, se Soros Györgyöt nem tudják annyira a közbeszéd tárgyává tenni, mint itthon.

A horvát lap megemlíti, hogy az Orbán Viktorhoz közeli oligarcha, Schatz Péter – akinek egyébként szlovéniai és macedóniai sajtóérdekeltségei is vannak – nemrég jelentette be a horvát médiapiacon indított magyar médiaműveletet. Így január 22-én szándéknyilatkozatot küldött Nenad Bracunnak, a Z1 igazgatójának, melyben jelezte, hogy többségi részesedést vásárolna a Z1 televízió Kft.-ben.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,480követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ketten haltak meg a koronavírus miatt vasárnapra

9 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, ezzel 3876 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.