HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Újabb innovác...

Újabb innovációs lista végére került az ország

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hátulról a hatodik helyen áll Magyarország az Európai Unió innovációs ranglistáján. A közösségi országokat rangsoroló lista négy kategóriába osztja az országokat: innovációs vezető országok, erős innovátorok, mérsékelt innovátorok és szerény újítók.

Magyarország a 14 országot tartalmazó harmadik kalapba került, annak is a végére, Szlovákiával együtt csak Lettországot, Lengyelországot és Horvátországot megelőzve. A negyedik csoportba csak Bulgária és Romániába került.

A legjobban újító ország Svédország, amelyet Finnország, Dánia és Hollandia követi. Ezek az államok alkotják az első csoportot, az innovációs vezető országok csoportját. A következő, nyolc országot magába foglaló kategória vezetője, Luxemburg, amelyet Belgium, az Egyesült Királyság, majd Németország és Ausztria követi, de utolsóként még – a legsikeresebb egykori szocialista országként – Észtország is belefér ebbe a csoportba.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,580lájkolóTetszik
3,766követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Érdi vendetta: Az érdi család ügyvédje állítja, náluk nem voltak fegyverek

A konfliktus a két család között nem most indult: korábban az enyingiek késsel fenyegették, térdre kényszerítették és levizelték a másik társaság egyik tagját.