HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Újabb innovác...

Újabb innovációs lista végére került az ország

HIRDETÉS

Hátulról a hatodik helyen áll Magyarország az Európai Unió innovációs ranglistáján. A közösségi országokat rangsoroló lista négy kategóriába osztja az országokat: innovációs vezető országok, erős innovátorok, mérsékelt innovátorok és szerény újítók.

HIRDETÉS

Magyarország a 14 országot tartalmazó harmadik kalapba került, annak is a végére, Szlovákiával együtt csak Lettországot, Lengyelországot és Horvátországot megelőzve. A negyedik csoportba csak Bulgária és Romániába került.

A legjobban újító ország Svédország, amelyet Finnország, Dánia és Hollandia követi. Ezek az államok alkotják az első csoportot, az innovációs vezető országok csoportját. A következő, nyolc országot magába foglaló kategória vezetője, Luxemburg, amelyet Belgium, az Egyesült Királyság, majd Németország és Ausztria követi, de utolsóként még – a legsikeresebb egykori szocialista országként – Észtország is belefér ebbe a csoportba.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,683lájkolóTetszik
2,808követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Borkai-ügy: őrizetbe vettek két prostituáltat

Kormányközeli lapok beszámolói alapján megindult a Borkai-ügy felgöngyőlgetése: a rendőrség őrizetbe vett két örömlányt, egy volt focistát pedig zsarolással vádolnak. A korrupciós szálról azonban nagy a csend.

Lemenni vidékre