HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Újabb innovác...

Újabb innovációs lista végére került az ország

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hátulról a hatodik helyen áll Magyarország az Európai Unió innovációs ranglistáján. A közösségi országokat rangsoroló lista négy kategóriába osztja az országokat: innovációs vezető országok, erős innovátorok, mérsékelt innovátorok és szerény újítók.

Magyarország a 14 országot tartalmazó harmadik kalapba került, annak is a végére, Szlovákiával együtt csak Lettországot, Lengyelországot és Horvátországot megelőzve. A negyedik csoportba csak Bulgária és Romániába került.

A legjobban újító ország Svédország, amelyet Finnország, Dánia és Hollandia követi. Ezek az államok alkotják az első csoportot, az innovációs vezető országok csoportját. A következő, nyolc országot magába foglaló kategória vezetője, Luxemburg, amelyet Belgium, az Egyesült Királyság, majd Németország és Ausztria követi, de utolsóként még – a legsikeresebb egykori szocialista országként – Észtország is belefér ebbe a csoportba.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,743lájkolóTetszik
3,487követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Elegem van a NER-ből

Ezt a NER-t átmeneti jelenségnek gondolom az állampártiak alaptörvényével együtt. Mint ahogy átmeneti jelenség Mészáros Lőrincnek és társainak a sok száz milliárdos vagyona is.