HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság A Microsoft a...

A Microsoft a jövőben nem dolgozik a T-Systems-szel

HIRDETÉS

Felülvizsgálta a T-Systems-szel kötött szerződését a Microsoft, és úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább az együttműködést a 4iG által felvásárolt telekommunikációs céggel – tudta meg a Hvg.hu. A portál kérésére a Microsoft megerősítette a szerződés felbontását, a T-Systems így a jövőben nem forgalmazhatja a cég termékeit.

HIRDETÉS

A cég azzal indokolta döntését, hogy évről évre felülvizsgálják a partnereikkel kötött megállapodásaikat, és „követve a sztenderd üzleti gyakorlatunkat, úgy döntöttünk, hogy nem újítjuk meg az augusztus 31-ével lejáró megállapodásunkat a T-Systems-szel”.

Nem zárható ki, hogy a döntésben az is közrejátszhatott, hogy a Mészáros Lőrinchez közeli 4iG felvásárolja a T-Systemset. Ezt azonban nem erősítették meg az amerikai cégnél.

Mészárosék megveszik a T-Systemst | Magyar Hang

Itt a nagy bejelentés, év végéig le is zárul a tranzakció.

A T-Systems Magyarország nem reagált a portál megkeresésére.

FRISS: A cikk megjelenését követően a T-Systems válaszközleményt adott ki, amelyet lapunknak is megküldtek. Alább ezt teljes egészében közöljük:

HIRDETÉS

„Előzetes értesítés és indoklás nélkül felmondta licenc-értékesítésre vonatkozó szerződését a T-Systems Magyarországgal a Microsoft. A döntésről a T-Systems augusztus elsején kapott értesítést. A változás nem azonnal, hanem 2019. szeptember 1-jével lép életbe. A T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom már megkezdte a jogosultságok és a Microsoft partneri kapcsolathoz kötődő tevékenység átszervezését a Magyar Telekomba, melyről korábban informálták a Microsoftot.

A T-Systems Magyarország az elmúlt 10 évben a Microsoft legnagyobb magyarországi partnereként folyamatosan ellenőrzött és minősített szolgáltatóként hatékonyan járult hozzá nagyvállalati, majd az elmúlt két évben kis- és középvállalati ügyfelei digitális fejlődéséhez, átalakulásához. A transzparens szakmai együttműködés és elért eredmények elismeréseként a Microsoft »sztenderd üzleti gyakorlatának megfelelően« a T-Systems Magyarország júniusban vette át a 2019-es pénzügyi évre vonatkozóan Microsoft Év Partnere díjat a Microsoft Las Vegasban rendezett konferenciáján. A Deutsche Telekom és a Microsoft stratégiai együttműködéseként idén júniusban indította el hazánkban is közös innovációs programját, melynek magyarországi partnere szintén a T-Systems Magyarország.

Továbbra is, ahogy az elmúlt tíz évben, a T-Systems Magyarország magas színvonalon és transzparens módon nyújt szolgáltatásokat ügyfeleinek, ebben a tekintetben semmilyen változás nem történt és nem is történik. Cégünk elsődleges célja, hogy a Microsoft licencekkel kiszolgált ügyfelek üzletmenetét a következő időszakban segítse és a várható átállást zökkenőmentessé tegye.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,115lájkolóTetszik
2,667követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Robban a „cigányplutónium” – Magyar Hang-ajánló

Bogdán László-interjú, a Borkai-botrány háttere, nádirtás és ingatlanbiznisz a Balatonnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek