HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Csányi kórház...

Csányi kórháza négymilliárdért eladó

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Négymilliárd forintért kínálja az állam a Csányi Sándorhoz kötődő Budai Egészségközpontnak helyt adó épületet – vette észre a Napi.hu a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) elektronikus aukciós oldalán. Keddtől csütörtökig lehet rá licitálni, a XII. kerületi önkormányzatnak pedig elővásárlási joga van a Királyhágó utcai ingatlanra.

A 26 ezer négyzetméteres épület eddig a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelése alatt állt, viszont a Budai Egészségközpont Kft. bérelte azt havi másfél millió forintért. Ebben a cégben 2017 óta többségi tulajdonos az OTP-t vezető Csányi Sándor, aki a Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt.-n keresztül szerzett többségi irányítást. A budai egészségközpont tavalyi bevétele 7,4 forint volt, míg a profit 428 millió forintot tett ki.

Ahogy a Napi.hu idézi, a Budai Egészségközpont négy helyszínén több mint kétszáz szakorvost lehet felkeresni. A vállalkozást Varga Péter Pál alapította 2000-ben, eleinte ortopéd szakrendelést kínáltak, később elindítva a szűrővizsgálati programokat. Az egészségközpont üzemelteti 2005 óta az Országos Gerincgyógyászati Központot is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,687lájkolóTetszik
3,469követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek